Yasak Elma'dan tanıdığımız oyuncu Ayşegül Çınar, bir restoranda tartıştığı sevgilisiden "Beni öldürecek" diyerek kaçmış ve polise sığınmış.

Yasak Elma dizisinden 'Lila' karakterine hayat veren Ayşegül Çınar, geçtiğimiz Cuma günü bir süredir birlikte olduğu Furkan Çalıkoğlu ile Etiler'deki bir mekana gitmiş. Mekanda otururken bir anda tartışmaya başlayan ikilinin sesleri yükselmiş. İddiaya göre; Furkan Çalıkoğlu, Ayşegül Çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etmiş. Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalkmış.

Tuvalete giderken yakınındaki diğer müşterilerle konuşan Ayşegül Çınar, 'Erkek arkadaşım beni öldürecek lütfen polis çağırın' diyerek yardım istemiş. Çevredekiler Ayşegül Çınar'ı sakinleştirip 155'i aramış. Durumu fark eden Furkan Çalıkoğlu kaçmış.

Böyle güzel bir kız nasıl böylesine bir barzoyu nasıl bulabilmiş cidden helal olsun. Ben bu kızlarımıza anlam veremiyorum. Hiç mi daha önceden buna benzer hareketler yapmadı? Kesinlikle dikkat edilmesi gerek. Gerçi bu arkadaş 99 doğumluymuş. Daha çocuk sayılır... 

(0) (0)
LeeeeeeK 28.01.2020 10:45

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol