Youtube büyük bir mecra ve burada her kafadan insanın kendi için bulabileceği bir şeyler elbet çıkıyor. Ben de on yılı aşkın bir süredir Youtube kullanıcısı olduğum için artık kendime göre abonelik listem oluştu.

Bu listenin en başında ise çok sevdiğim ve ilk zamanlarından beri takip ettiği youtuber Damla Altun'un kanalı var. Gerçekten diğer youtuberlar gibi kasıntı değil. Samimiyetiyle ilk izlediğiniz anda sizi sarıyor. Duygu Özaslan gibi sokakta görsek yanına gitmeye çekineceğimiz bir insan değil. Ailemizin kızı gibi, kapı komşusu gibi bir youtuber Damla Altun.

Bu bahsettiğim şeyler son zamanlarda takip ettiğim kadarıyla biraz değişmiş gibi duruyor. Çok fazla sponsorlu içerik olması ve bunu bize videolarda sanki sponsor değil de kendi kullandığı şeylermiş gibi yedirmesi falan artık gına getirdi. Bu kadar fazla olunca gözümüze batmıyor değil. Benim hoşuma gitmemeye başladı artık.

Ve bir de erkek arkadaşı gibi bir bela var. Tamam ilk başlarda gerçekten seviyeli duruyorlardı. Youtube'a video attıkça o samimiyet de azaldı. Laçka gelmeye başladı artık yaptıkları videolar. Bu samimiyet ölünce de insan ister istemez izlerken bir isteksizlikle karşılaşıyor. Bilemedim tabi belki de ben fazla abartıyorumdur. Damla'nın kanalını takip edenler varsa bu konuda ne düşünüyorlar merak etmiyor değilim...

(0) (0)
vinnieweckl 26.12.2019 18:39

çok eski bir videolarında yemek yerlerken erkek arkadaşı "yemeği gösterme insanların canı çekmesin" demişti. Şimdi maaşallah her videoda en az bir öğün yemek görüyoruz. Nereden nereye... Gerçekten o samimiyet biraz bozuldu gibime geliyor benim de..

(0) (0)
mehmetsaid 26.12.2019 18:43

İnsanlar kameralara alıştıkça bakış açıları da değişiyo belki de. Bilemiyoruz

(0) (0)
GazneliOmer 26.12.2019 18:55

Ben de severek takip ediyorum. Şu ana kadar böyle bişey düşünmedim. Acaba biraz fazla mı abartılıyor? Bence gayet iyi kanal

(0) (0)
uatumen 26.12.2019 18:56

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol