Son dönemin öne çıkan youtuberlarından biri olan Yağmur Özkavak Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana yarışmasına katıalrak daha fazla ilgi çekmeyi başardı.

Bir yıl İngilizce hazırlık okuyan ve şu an lise son sınıfta olan Yağmur Özkavak hazırlık okuduğu için üniversiteye bir sene rötarlı gidecek.

Youtube dışındaki mecralarda görmediğimiz ama Youtube’da önemli bir takipçi kitlesi olan Yağmur Özkavak daha öncesinde canlı yayınların yapıldığı bir platformda kitlesinin temelini attı. Orada oluşturduğu küçük ama sürekli kemik kitlesini diğer yayıncıların da desteği ile Youtube’a taşımayı başardı. Youtube serüveni çok kısa değil aslında, burada düzenli ve gündemi takip eden videoları ve ilgi çekici içerikler üretmeyi başararak kitlesini sürekli arttırmayı başardı. Youtube kanalının ana felsefesi eğlendirmek, doğal ve samimi olmak. “Başarını en çok neye borçlusun?” sorusuna kanalında olduğu gibi samimi bir şekilde cevap verene Yağmur Özkavak “Başarımı sanırım birkaç şeye borçluyum:) Annem , pes etmemem ve bu işi çok severek yapmam.” olarak başarısının özetini paylaşıyor.

Kanalında en fazla ilgi gören videoların üst sıralarında annesinin olduğu videolar var ve bu durumu “Evet anneme yoğun bir sevgi ve ilgi var onu aşırı mutlu ediyor sürekli fan sayfalarımla da iletişim içinde.Tabii ki yeni seriler videolar son hız devam şaka serisine özellikle güzel bir devam getirmek istiyorum.” şeklinde yorumluyor.

Öykü Berkan, Enes Batur, Rızacan Durmuş, Furkan Yaman, Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Talha Enes, Tuna İpek, Reynmen, Meryem Can, Reyhan Taghen ve daha bir çok sosyal medya fenomeniyle arkadaştır. Küçüklüğünden beri hedefinde oyunculuk var ve hem oyunculuk hem de diksiyon eğitimi almayı planlıyor. Youtube kanalını asıl işi olarak görse de yakın zamanda mutlu olabileceği bir bölümde üniversitede göreceğiz. Bir süre sonra dizilerde ve filmlerde oyuncu olarak görmemiz yüksek olasılık.


(1) (0)
magazinhaberlericom 19.07.2019 16:32

Biraz izlediğim kadarıyla her telden videoları olan bi youtuber gibi duruyo. Abone sayısı da oldukça yüksek. Yolu açık olsun

(1) (0)
m044010 19.07.2019 16:44

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol