Video kaset furyası döneminde ve elbet pek çok sinema filminde Müslüm Gürses ile rol arkadaşlığı yapan sanatçı Yunus Bülbül'ün KKTC'de özel bir kanalda yayınlanan bir programda ortaya attığı iddiadır.

Yunus Bülbül; programda “Gürses-Nur aşkının derinliğinden” bahsedilmesi üzerine “Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur'dur” ifadelerini kullanmış. Bülbül, program sunucusunun 'Gürses-Nur aşkı' üzerine sorduğu soru üzerine, "İlk kez açıklıyorum; Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur'dur" demiş.

Progam suncusu Fahriye Özay da Bülbül'ün Sözlerine tepki göstermiş. Özay, Bülbül'ü, "Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım" diyerek uyarmış. Gürses'in yakın arkadaşı Yunus Bülbül de sözünü tamamlaması gerektiğini, ilk defa böyle bir açıklama yaptığını belirterek, "Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra'ya gittik. Londra'dan sonra eve geldik. 'Ne oldu abla Müslüm Baba'ya?' dedim. Hastaneye götürdük, hiçbir şeyi yoktu. Yemin ediyorum" demiş.

Onu bunu bilmem ama bildiğim bir şey varsa Müslüm Gürses ile Yunus Bülbül'ün uzun uzun yıllar çok iyi dost oldukları. Bunca zaman sonra Yunus Bülbül de bir şey bilmiyorsa herhalde çıkıp böyle bir ifade kullanmaz diye düşünüyorum.

(0) (0)
ykizilcik 29.08.2020 13:18

valla bir savcı da çıkıp bunu ararştırır mı bilemedim ama işin içinden ilginç şeyler de çıkabilir
(0) (0)
GguvenG 29.08.2020 16:29

Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül'ün bir televizyon kanalında Muhterem Nur hakkında sarfettiği sözler sonrasında Nur'un avukatı harekete geçti ve 'Kişinin Hatırasına Hakaret' suçlamasıyla dava açacağını açıkladı.
(0) (0)
tedmosby21 03.09.2020 10:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol