Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve iddialı kadrosu ile ses getirmesi gereken dizisi Yüzleşme Final yapma akrarı aldı. Kanalın reyting bazlı beklentilerini karışayamayan yapım 4. bölüm ile veda kararı almış.

Dizinin yapımcısı T Company'nin patronu Bülent Turgut ekibine şu veda yazısını gönderdi:

"Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz;

Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.  Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz. Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum."

(0) (0)
qawser21 20.03.2019 22:05

Eh beklenen son olmuş şaşırmadık genel anlamda senaryo karakterler oturmamıştı bir kopukluk vardı

(0) (0)
Satantango 20.03.2019 22:05

reyting canavarı ekonomi canavarından beter vallahi reklama giden dizi geri gelemiyor o derece

(0) (0)
koaservat 20.03.2019 22:06

Nerede kaliteli iyi bir iş var beğenilmez zaten yazık cidden Türk televizyonlarında iş kalmamış Netflix olmasa halimiz harap

(0) (0)
Kizil 20.03.2019 22:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol