Habertürk yazarı Nagehan Alçı tarafından gündeme getirilen iddiadır. Alçı, Zülfü Livaneli'nin ABD’de koronavirüs kaptığı halde ülkeye dönünce hastaneye gitmediğini ve döndüğünde 14 gün karantinada kalmayıp Bodrum’a gittiğini, burada da çok sayıda insana temas ettiğini öne sürüyor.

Ünlü sanatçı önceki haftalarda koronavirüs iddialarını yalanlamış ardından tedavi olup iyileştiğini söylemişti. Nagehan Alçı da "Ne zaman Kovid-19 oldu? Hangi tarihte ve nerede tedavi edildi? Livaneli’ye hiç test yapıldı mı ve herhangi bir şekilde hastaneye yattı mı? Bu süreçler ne zaman tamamlandı?" sorularını soruyor ve ortaya muammalı bir tablonun çıktığını söylüyor.

İşte Alçı'nın "Zülfü Livaneli hastalığını gizledi mi? Karantinadan kaçtı mı?" başlıklı bugünkü yazısından bir bölüm:

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’nin ailesiyle beraber koronavirüs kaptığı ve virüsü mağlup ettiği haberi dün her yerde vardı.

“Eşim, ben ve arkadaşlarım tedavi gördük. Tamamen iyileştik. Türkiye’ye döndük. Şu anda test sonuçlarımız negatif ama yine de evden çıkmıyoruz” diyordu yayınlanan metinde.

 Ancak aynı Livaneli 19 Mart günü koronavirüse yakalandığı yönündeki haberleri yalanlamış ve sağlık durumunun iyi olduğunu söylemişti. Peki o halde ne zaman Kovid-19 oldu? Hangi tarihte ve nerede tedavi edildi? Livaneli’ye hiç test yapıldı mı ve herhangi bir şekilde hastaneye yattı mı? Bu süreçler ne zaman tamamlandı?

Bu soruların peşine düşünce ortaya muammalı bir tablo çıkıyor…

Medya camiasında iyi bilindiği gibi Zülfü Livaneli’nin hayattaki en yakın dostlarından biri önce Sabah sonra Vatan-Milliyet gazetelerini yönetmiş olan gazeteci Zafer Mutlu’dur. 

Yazının devamı için. (bkz.)

Yazısında bunları diyor tamam da neden şimdi? Madem önceden biliyordun neden sustun? Demezler mi sana o zaman söyleseydin diye...

(0) (0)
kubilayozsobaci 30.03.2020 17:25

Nagehan Alçı allah birdir dese şüpheyle yaklaşıcan. Bu kadının sözüne güvenilmez

(0) (0)
hickimse34 31.03.2020 12:58

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol