Son dönemde evli bir erkekle aşk yaşadığı ortayan çıkan sunucu Ece Erken'in, yıllardır eşinden şiddet gördüğünü açıklayan astrolog Nuray Sayarı'ya ayar vermeye çalışmasıdır.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, önceki gün canlı yayında gözyaşlarına boğularak eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söylemişti. Aynı zamanda tehdit edildiğini de belirten Sayarı, yardım çağrısında da bulunmuştu. (bkz.)

Sayarı'nın bu açıklamalarına Ece Erken yorum yapmış.“Beni eşim aldatsa ben ondan ne para talep ederdim ne de başka bir şey; sadece boşanırdım. ‘Yuvamı kurtarayım’ diye, ‘çocuklarım babalı büyüsün’ diye beni aldatan ve şiddet uygulayan bir adamı kabul etmem. Beş yıl boyunca aldatılmayı kabul etmiş, beş yıl boyunca otelleri biliyor. Adam aldatıyorsa bırakacaksın" ifadelerini kullanmış.

Erken bu ifadeleri sosyal medyada tepki çekmiş. Çünkü Ece Erken'in adı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk dedikodularına karışmıştı.(bkz.)

Ece Erken’in yaptığı ‘Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar.’ açıklamasından sonra; 

sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ekim tarihinden bir #tbt paylaşımı yapmıştı: “Evimizde maç keyfi.” diyerek eceye resmen gönderme yapmıştı.

Son koca bükücü ece hanım sen kimm Nuray Sayarı'yı eleştirmek kim? Şu dünyada şu olay hakkında yorum yapacak en son insan bile değilsin. Çocuğundan utan be oğlun büyüyüp bu haberleri görünce senden utanacak yazık ona. Sen Nuraya bunu diyerek aslında sevgilinin eşine göndermede bulunmuşsun. Bu kadarda basit olma senin yaptığını cahiller yapmaz. Silkelen de kendine gel artık.

(0) (0)
omersuna2 05.03.2020 15:24

bu kadın birinin bize gönderdiği trol falan mı acaba

(0) (0)
himit 05.03.2020 15:29

bu kadındaki yüzsüzlük fena

(0) (0)
alim 05.03.2020 15:30

ece tepen batsın kız ece 
(0) (0)
helina 05.03.2020 17:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol