Arka Sokaklar Hüsnü Çoban her ne kadar Behzat Ç. kadar olmasa da o da bir yurdum insanı polis karekteridir.

Yakaladığı suçlulardan cezaevlerinde yer kalmayan Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban tüm bu uğraşlara rağmen maalesef henüz sadece başkomiserdir. Hüsnü karakterinin diziye başladığı dönemde polisliğe başlayan bebeler dahi il emniyet müdür olurken karaktere reva görülen bu olay hiç hoş olmasa da izleyenlerin de pek umurunda değildir.

Zaten Hüsnü Çoban evdeki durumu bir normale döndürse her şey olacağına varacak da nerde...

Dizi başladığın 31 Temmuz 2006'dan bu yana yani nerdeyse 15 yıldır yanamüstakil bir evde eşi ve dört çocuğuyla birlikte yaşayan Hüsnü Çoban; mesai dönüşü çocukların haylazlığı ve eşi hanımefendininin bağır-çağır soru bombardımanı karşısında gün boyu suçluları kovalarken yorulmadığından çok daha fazla yorulur. Ev ev değil tam bir tımarhane.

Başına gelmedik şey de kalmamıştır, onlarca sezon finalinde öldürülen sonra diriltilen Hüsnü Çoban; kanser hastalığını yenmiştir. Karısı suat'ın ölümünden sonra uzun süre kendine gelememiştir. 500.bölüm itibari ile meryem adında almanya'dan yeni gelmiş hüsnülerin mahallesine taşınmış bir Kadınla tanışmıştır. Lakin yeni tanıştıkları için şu an sizli bizli konuşmaktadırlar. Çoçuklar bu kadından hiç haz etmez. Valla bir izleyici olarak ne yalan söyleyeyim bende hiç beğenmedim suat'ın yerini kimse tutamaz. İnşallah bir-iki bölüme gider.

(0) (0)
zlatanna 28.11.2020 22:02

behzat ç.'nin amcasının oğlu. görev adamı. kimsenin adamı olmadı.
(0) (0)
okan07 28.11.2020 22:09

keşke ülkemizin geleceği için hayatını kaybeden polis,asker,öğretmen,doktor,sivil ve diğer insanlarımızın hikayesi de hüsnü çoban'ın hikayesi gibi mutlu sonla bitse,dizi diye makaranın dibine vurulan sahneler hergün farklı evlerde yaşanıyor bütün acımasız gerçekliğiyle...
(0) (0)
someone74 28.11.2020 22:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol