Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı, aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak'ın başında olduğu Turkuvaz Medya Grubu'nda yaşanan değişikliktir. 

ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdulhalik Çimen'in kanaldaki görevine son verilmiş. Yerine ise şu an Genel Müdür olan Metin Ergen getirilmiş. Değişiklik çalışanlara da mail yoluyla bildirilmiş.

Hükümete yakın kanattaki firmalarda genelde liyakat sorgulanır ama Abdulhalik Çimen alanında yetkin bir isimdi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Gazetecilik yüksek lisansını tamamlamış bir isim. Ayrıca 2011 yılında A Haber'in temellerini de atmıştı kendisi. Yolu açık olsun.

(0) (0)
kapkarakarga 25.06.2020 16:50

Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın "Bakanlarımızın 'Şu takım şampiyon olsun, bu takım şampiyon olsun' demesi yanlış" sözünü sansürlemişti Abdulhalık Çimen. Berat Albayrak da Trabzonspor'u destekliyor tabii, kanal da onların olunca başkanımızı bile karşılarına aldılar

(0) (0)
vasko 25.06.2020 16:56

Yoksa Demirören Medya'nın başına mı geçecek? Bir ara öyle söylentiler çıkmıştı hatırlarsanız (bkz:link) Bu ayrılığa kovulma olarak bakmamak gerek hemen, terfi de olabilir

(0) (0)
Oldspider 25.06.2020 17:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol