Ali Can Türkoğlu'nun Ciner Medya Grubu'na bağlı ekonomi kanalı Bloomberg HT'nin Genel Müdürü olmasıdır.

Cem Coşkun ailevi sebeplerden dolayı görevden ayrılınca yerine Show TV ve Bloomberg HT Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Ali Can Türkoğlu getirilmiş.

Koca kurumda yaş itibariyle daha tecrübeli kimse kalmadı sanırım. Böyle birini atama gereği duymuşlar. Ama Cem Coşkun'un ayrılığı iyi olmuş. Çalışanlar isyandaydı zaten. En son Aslı Şafak genel müdürüne zam göndermesi yapmıştı (Bkz.) 😂

Ciner Medya Grubu Koordinatörü Didem Ciner atamayı çalışanlara şu mesajla duyurmuş.

"Aralık 2009 tarihinden itibaren Grubumuz bünyesinde görev alan, son olarak Bloomberg HT'nin Genel Müdürlüğü görevini üstlenen değerli çalışma arkadaşım Cem Coşkun’un ailevi sebeplerden dolayı görevinden ayrılmak istemesi üzerine kendisinden boşalan kadroya Show TV ve Bloomberg HT Ankara Temsilcisi olarak görevini sürdüren değerli çalışma arkadaşım Ali Can Türkoğlu atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Can Türkoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Mart ayı sonu itibariyle Bloomberg HT Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Cem Coşkun, Yayın Kurulu Danışmanı olarak Grubumuzda çalışmaya devam edecektir. Cem Coşkun ve Ali Can Türkoğlu’na bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de başarılarının devamını diliyorum."

(0) (0)
emrkls 27.03.2020 16:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol