Oyuncu Burak Özçivit'in eşi ve kardeşi arasında kalmasıdır.

Oyuncu Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen ve görümcesi Burçun Özçivit arasındaki krizin yankıları devam ediyor. Bu süreçte zor günler geçiren Burak Özçivit, ikili arasında kalmış.

Abisiyle olan benzerliğiyle gündeme gelen Burçun Özçivit ile yengesi Fahriye Evcen arasında geçtiğimiz günlerde başlayan kriz halen devam ediyormuş. Bu tartışma sonrası birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikilinin kriz sürecinde en zor günleri yaşayan ise Burak Özçivit olmuş.

2017 senesinde görkemli bir düğünle evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz Nisan ayında oğulları Karan'ı kucaklarına almıştı. Mutlu birliktelikleri ile magazin dünyasının gözde çifti olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, şimdilerde ise bambaşka bir konuyla magazin gündeminde.

Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde eşinin kardeşi Burçun Özçivit’le tartışmış ve tartışma sonrası görümcesiyle arasındaki ipleri koparan ünlü oyuncu, onu sosyal medya hesaplarından da silmişti. Hatta oğlu Karan’ı da bundan böyle görümcesine göstermeme kararı almış.

Alınan habere göre, çiftin aileleri, olayı öğrenince tarafları barıştırmak için harekete geçmiş. Ancak görümcesini hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya yanaşmamış.

Burçun Özçivit bu yüzden yeğeni Karan’ın 1’inci yaş gününü de kutlayamamış. Eşi ve kardeşi arasında çaresiz kalan Burak Özçivit şimdilerde kara kara bu krizi nasıl atlatacaklarını düşünüyor.

Ya kusura bakma Fahriye de çocuğu halasına göstermemek nedir? Senin sorunun vardır tamam ama çocuğu neden karıştırıyorsun. Bu ne saçmalık bu ne cahillik ya sen bugün kocanın kız kardeşine bunu yapıyorsan yarın öbür gün annesine babasına da aynısını yaparsın. Zaten hiç sevmiyordum seni şimdi daha da uyuz oldum. Cins kadın seni.

 

(0) (0)
Darko 23.04.2020 12:14

bence fahriyeye kızmalı burak yeğenini göstermiyor diye 

(0) (0)
irem 23.04.2020 12:28

uyuz fahriye

(0) (0)
sarı 23.04.2020 12:28

şaşırmadım bu kadından herşey beklenir

(0) (0)
akın 23.04.2020 12:28

ne demek görümceyi hayatından çıkarmak ? senin eşin ağaç kovugundan cıkmadı ailesini seve seve kabul ediceksin ve bir hala olarak çocugu görmeye hakkı var hanımefendi .ve unutma  eş bulunur kardeş bulunmaz sen bu kafayla burakı kaybedersin ..

(0) (0)
adalet 26.04.2020 04:54

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol