Demirören Medya Grubu’na bağlı CNN Türk kanalında konteyner skandalının patlak vermesinin ardından yaşanan ayrılıkların devam etmesidir.

CNN Türk muhabir ve kameramanları koronavirüs nedeniyle binaya almamış, otoparka kurulan konteynerde haber yapmalarını istemişti hatırlarsanız. Skandalın ortaya çıkmasından sonra bu muhabirlerin bir kısmı izne çıkarılmıştı.

Dün kanalın genç muhabirlerinden Özgür Deniz Kaya ile yollar ayrılmıştı. (Bkz:link) Bugün de 2 muhabirin daha bileti kesildi. Cansel Kiraz ve Zeynep Timurlenk Pozuk’un kurum ile yolları ayrıldı. Kiraz kanalla ayrılığını, "CNN Türk ile yollarımız bugün itibarıyla ayrıldı. Yeni haberlerde buluşmak dileği ile..." diye belirtti.

A Haber kökenli yeni genel müdürü Murat Yancı habercilere ızdırap olmaya devam ediyor. Bu adamın yönetiminde çalışmak zor iş. Allah sabır versin. Ama unutmasın, bir gün onun da ayağını kaydıran birileri çıkar.

(0) (0)
Kizil 30.04.2020 14:22

Bu dönemde işsiz kalmak zor. Zaten korona yüzünden çıkarmaya bahane arıyor herkes

(0) (0)
sanksrist 30.04.2020 14:36

CNN Türk'e koyar mı muhabir çıkarmak. Nasıl olsa haber ajansı var kurumun bünyesinde. Çekerler hemen DHA muhabirlerinin haberlerini kendilerine

(0) (0)
winsome 30.04.2020 14:50

Keşke ayrılanlar tazminat alıp almadıklarını da açıklasa. Yani ayrılış şekli nasıl oldu? Konteyner skandalını duyurdukları için kovuldular mı yoksa başka sebeplerden mi işten çıkarıldı bu arkadaşlar...

(0) (0)
radames 30.04.2020 14:51

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol