Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'in, Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edilmesini fırsat bilip fiyatlarda fahiş artış yapan vurgunculara verdiği tarihi ayardır.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının tespit edildiğini açıklamasının ardından fırsatçılar boş durmamış. Hijyen ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapılmış. Show TV spikeri Ece Üner, ana haber bülteninde söz konusu fahiş zamları yapan fırsatçılara sert tepki göstermiş.

Üner, fahiş fiyat artışlarına dikkat çekerek: "Namuslu esnafa hiçbir lafımız yok ama virüs mü fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor bilemedik. Corona virüs geliyor. Maske fiyatı 5 katına çıkıyor. Dezenfektan bilmem kaç katına çıkıyor. Makarna üç katı fiyatına çıkıyor"

diyen Üner, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:"Deprem oluyor, ev sahipleri fiyatları üç katına çıkarıyor. Ramazan oluyor yiyeceğe zam oluyor. Sorsan hepimiz Müslümanız. Gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz. İhbar et, edin bu bizim vatandaşlık sorumluluğumuz aynı zamanda." diyerek çok güzel yargı dağıtmış.

Gerçekten doğru her şeyi fırsata çeviren çok kişi var ama sorsan hepsi müslüman hepsi insan. Ece valla alnından öpülecek kadınsın her defasında (bkz.)  içimizdeki sesi ekranlara getiriyorsun aşık olmamak mümkün değil sana🥰🥰

(0) (0)
dongurak 12.03.2020 10:20

Bu kadar başarılı, cesur, lafını esirgemeyen bir hanımefendinin, show tv'de olmasına şaşırıyorum.

(0) (0)
1905 12.03.2020 11:17

Bu kadının verdiği ayarlar ulusa sesleniş niyetine tüm kanallarda yayınlanmalı. Fatih Portakal'ı beşe katlar valla

(0) (0)
aslanco 12.03.2020 11:23

ne duzgun kadinsin be ece seni seviyorum.

(0) (0)
asaf 12.03.2020 11:39

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol