Show Tv Ana Haber sunucusu Ece Üner'in idlib yorumudur.

Yayınladığı haberler ve haberlerin ardından yaptığı yorumlarla uzun süredir gündeme gelmeyi başaran Ece Üner, yine çok konuşulacak bir olaya imza attı.

 Show TV Ana Haber Bülteni'ne siyahlar içinde çıkan Ece Üner, bültene başlarken Suriye'nin İdlib kentinde Esad rejiminin hava saldırısında şehit olan 33 askerimizin haberini sunarken sarf ettiği sözlerle yüreklerimizi dağlamış izleyenleri duygulandırmıştır.

Üner, sözlerine ise şöyle devam etti;

 "Biz süslenip püslenip çıkıp, bir solukta sunuyoruz bu haberleri de o canlar, o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, eşleri, aşkları, hayalleri, umutları, hikayeleri ne oluyor, nereye gidiyor? 'Başımız sağolsun' deyip kamera açısını değiştirip başka habere geçince bitiyor mu, bitecek mi? Vatan sağolsun. Elbette vatan sağolsun da vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değil mi? İnsanın ne nefesi, ne göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telaffuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun".

Devlet başına geçebilecek kadınsın ECE ÜNER.. Mükemmel birisin gerek sözlerin gerek yorumların hep mi bir insanı derinden etkiler. Ağzına sağlık türkiyenin acısı ancak bu şekilde dile getirilirdi. Ve söylediğin gibi Unutursak hakikaten vicdanımız kurusun.

(0) (0)
Briareos 29.02.2020 10:12

Valla bu kadına o kadar çok imreniyorum ki çok güzel konuşuyor her zaman her konuda herkesin  söylemek istediğini söylüyor

(0) (0)
eif 29.02.2020 11:51

bu kadını ayakta alıkışlamak gerekiyor mesleğini hakkıyla yapan biri kesinlikle
(0) (0)
gamze 29.02.2020 11:51

Diğer spikerlerde keşke bundan biraz ders alsa

(0) (0)
getir 29.02.2020 11:52

Vicdanı olmayan zaten bu sözlerin anlamını kavrayamaz seni yürekten kucaklıyorum kızım yediğin ekmek içtiğim su ananın ak sütü kadar helal olsun.Vatan siz gibi güneşle daima aydın ve ebedi kalacaktır. 👏👏👏👏 

(0) (0)
Gündüz baba 01.03.2020 07:54

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol