7 Nisan 2020 Salı günü Berat Kandili. Atv’nin özel yayını nedeniyle Kandil akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmayacak olmasıdır.

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden sete çıktığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Dizinin setinde çalışmaların alınan yoğun sağlık önlemleri çerçevesinde yeniden başladığına şahit olmuştuk.

Dizinin hayranları da yeni bölümlerin yayınlanacağını düşünerek bu duruma sevinmiş ve sette oyunculara ve ekibe son derece dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunmuş, kimseye koronavirüs nedeniyle bir şey olmaması temennilerini iletmişti. Ancak dizinin hayranları bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı izleyemeyecek.

7 Nisan 2020 Salı günü Berat Kandili. Atv’nin özel yayını nedeniyle Kandil akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmayacakmış. En son 162. bölümü izleyicilerle buluşan yapımın Nisan’ın 14’ünde yeniden hayranları ile yeni bölümle buluşması bekleniyormuş.

Her şey zaten Salı gününe denk geliyor. Önceden maçlar denk gelirdi şimdi kandil programları şaşırmadık. Bir ağız tadıyla sevindirmiyorlar insanı ya. Ne güzel heyecanlı şekilde bekliyorduk bu hafta da var diye. Zaten hep en heyecanlı haftanın üstüne illa bir olay gelir. Merkatan öldürürler adamı

(0) (0)
haluxxx 04.04.2020 15:39

nazar ettiler hain insalar 

(0) (0)
hilmi 04.04.2020 16:11

yok artık hep mi bir şey denk gelir

(0) (0)
gündüz 04.04.2020 16:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol