Koronavirüs salgını nedeniyle karantinada bulunan ünlü oyuncuların, aynı sitede yaşamayı avantaja çevirip mini dizi çekmeleridir.

Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile birlikte Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci, ayrıca Ertan Saban’ın yer aldığı mini bir dizi çekmişler.

Ekip, yapımından, teknik kadroya kadar kendilerinden oluşan ‘Pes Artık’ adlı bir mini dizi çekmiş. Bunun için evlerinde bulunan bir odayı değiştiren oyuncular, bu odayı set haline getirmişler. Köstendil’in oyuncu hamile eşi Cansu Tosun ise reji asistanlığını yaptığı diziyle ilgili paylaşım yapan Ceyda Düvenci bu dizinin yürütücü yapımcısının kendisi olduğunu belirtmiş.

Çok heyecanlı olduklarını belirten Ceyda Düvenci, “Evimizin, setimizin direği” mesajıyla Erkan Kolçak Köstendil’e övgüde bulunmuş.

Dizi hakkında bilgi veren Ceyda Düvenci, “Şartlar ne olursa olsun bize yakışır, kaliteli bir şeyler üretmeli en azında denemeliydik. Ustalardan, hocalardan böyle gördük, böyle bildik. 15 günlük bir karantina süresinin ardından aynı sitenin içinde yaşayan sanatçı dostlarla 10 gün boyunca gece gündüz çalışıp içimize sinen bir 90 dakika ürettik. En kısa zamanda sizlerle buluşması ve beğlenmeniz dileğiyle. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle” diye yazmış.

Evden telefonlarla çekilen dizileri beğenmedim ama bunu kesin beğenirim. Şimdiden merak ettim valla bence çok beğenilir. Ki şöyle bir kadroya bakınca beğenilmiyecek isim yok 

(0) (0)
UMTSZ 07.05.2020 14:49

erkan abi varsa efsane olur bu 

(0) (0)
yıldız 07.05.2020 14:51

cansu tosun oynadı mı acaba

(0) (0)
dr 07.05.2020 15:28

nerede yayınlanıcak acaba
(0) (0)
wee 07.05.2020 15:42

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol