FOX TV'yi reytinglerde ilk sıraya taşıyan kanalın ekran yüzü Fatih Portakal'ın sevenlerini şaşırtan istifa kararıdır. FOX'un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalışmış ancak başarılı olamamış. Kendisine bir veda mesajı yayınlamış Fox. (bkz:link)

Fatih Portakal istifa sebebi olarak 'yorulmasını' göstermiş. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" demiş. Fatih Portakal'ın istifasını hafta içinde FOX TV resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracakmış. "Emekli olan" Fatih Portakal da vedasını ana haber bülteninden yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacakmış. 

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bilirtiliyor. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacakmış.

(0) (0)
keko45 24.08.2020 08:54

Fatih Portakal eşi Armağan Portakal ile Seferihisar'da tarım yapacak. Eşi Armağan Portakal bir firmanın üst düzey yöneticisiyken işi bırakıp Seferihisar'da bir çiftlik satın almıştı. Organik tarım yapan çift, emekliliklerini burada geçirecekler.
(0) (0)
marquei 24.08.2020 08:55

Fox TV'yi bırakan Fatih Portakal'ın en son sosyal medya paylaşımında sakallı hali dikkat çekti. Portakal paylaşımında "Kesilmeyen rüzgar eşliğinde 'Pazar keyfi'..." notuyla eşi Armağan Portakal ile bir anını paylaştı.
(0) (0)
Saitama 24.08.2020 08:55

her yıl aynı terrane fatih portakal yayına dönmeden önce böyle bir dedikodu çıkarılır sonra da geldiği gün reyting tavan yapar yemezler artık.
(0) (0)
Ess 24.08.2020 12:28

FOX TV'den Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğrulayan bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını emekli olma isteğini kanalımıza iletmiştir. Aldığı karara saygı duyuyoruz. Yeni yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.
(0) (0)
ubi bene ibi patria 24.08.2020 12:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol