Fox TV ana haber spikeri Fatih Portakal'ın şaşırtan hareketidir. Malum Türkiye'nin Suriye hariç tüm komşularında koronavirüs vakası tespit edilip Türkiye'de bir şey çıkmayınca insanlar şüpheye düşmüştü. "Hükümet saklıyor, açıklamıyorlar bilerek" dedikoduları dolaşıyordu. Ama öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı önceki gün. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece mece demeden kameraların karşısına geçip ilk vakanın tespit edildiğini açıkladı. 

Fatih Portakal da koronavirüs hakkındaki gelişmelerle ilgili halkı sürekli bilgilendiren Bakan Koca'ya teşekkür etmiş. Twitter'daki paylaşımında 'Korona Türkiye'de. Sağlık Bakanlığı ve bakan ilk günden itiaaren liderlik gösterip olabildiğince açıkkamuoyunu aydınlatıyor. Bir yurttaş olarak teşekkürler...'' demiş.

Kendisi genelde hükümet kanadından kişilere giydirmeyi seven biri olduğu için bu tarz hareketlerine pek alışık değiliz tabii. Eleştirdiği kadar teşekkür etmeyi de bilmesi güzel bir davranış olmuş.

(0) (0)
Briareos 12.03.2020 12:35

Tam oyuncu bu herif ya. İşi gücü şov. Eleştiriye gelince televizyonda, teşekküre gelince twitterda. Geç bu objektif olma çabalarını, kandıramazsın insanları

(0) (0)
gerappa 12.03.2020 12:37

Fatih Portakal'ın başına taş mı düştü ateşi mi çıktı ne oldu hayırdır? Şaşırdı herhalde, kardeş Sağlık Bakanı cehapeden değil, AK PARTİ'den. Sil o tweeti

(0) (0)
husbil 12.03.2020 14:14

Kendiniz gibi sabit fikirli gözü bağlı koyun mu sandınız  masallah hemen eleştiri yagmuru başlamış.


(0) (0)
Misafir 12.03.2020 20:25

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol