Aynı zamanda yönetmenliğini de yaptığı 1985 yapımı Mavi Mavi, filminde servis ve minibüs şöfürü rolündeki İbrahim Tatlıses'in servis çektiği zengin kızlarından birinin ablasını canlandıran Hülya Avşar'ı şımarıklığı ve kendisini hor görmesinden dolayı kaçırıp rehin alması ve bu süreçte rehin hayatı sonunda ibrahim tatlıses'e kara sevdayla bağlananması durumudur.

Filmin sonunda Hülya Avşar Stockholm sendromuna yakalansa da İbrahim Tatlıses (aşağıdaki sahnede olduğu gibi) sırf ders vermek ve öc almak için annesinin bulduğu başka biriyle evlenmiştir.

Konuyu tam anlamak adına not: Rehinelerin, kendilerini esir alanların duygularını anlama noktasına gelmeleri ve kendisini rehin alan kişilerle geçirdikleri sürenin sonunda onlara yardımcı olmaya başlaması ve nihai olarak da onlarla özdeşim kurmalarına Stockholm Sendromu denmektedir. 

(0) (0)
vinnieweckl 02.03.2020 16:52

piskopat senaryo yüzünden o dönem allah bilir kaç tane ilyas salman "lan zaten sonunda bir şekilde bana aşık olur diye" güzel kızlara musalat olup ya kaçırdı ya da kaçırmaya çalıştı.

(0) (0)
fozcan 02.03.2020 16:56

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol