Aslı Enver ile aşk yaşamaya başlayan eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin daha önce yazıştığı kadınlar tarafından mesajlarının ifşa edilmesidir. 

Uzun süre Murat Boz’la beraber olan oyuncu Aslı Enver, ilişkisine noktayı koymuş ve ikili birbirlerini sosyal medyadan silmişti. Önceki gün Aslı Enver'in basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığı ortaya çıktı dün. (bkz:link) Ancak çiçeği burnunda çiftin aşkına kara bulutlar çökmüş.

Murat Boz ile ilişkini geçtiğimiz yaz sonlandıran Aslı Enver’in yalnızlığı bitmişti. Ünlü oyuncu, 41 yaşındaki eski basketbolcu Kerem Tunceri’ye aşık olmuş.

Kerem Tunçeri ve Aslı Enver bir ay önce ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanışmış. Partide başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş. (bkz.)

 Bu arada aşkın duyulmasının ardından sosyal medya fenomeni Beren Güney, adı Aslı Enver ile anılan Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajlarını paylaşmış.

Beren Güney'in paylaştığı mesajlarda tarihin ne zaman olduğu görünmüyor.

Beren Güney'in ardından Ecem ismindeki bir genç kadın da Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa etmiş. Üstüne de 'Sanırım sadece tek bir kişiye yürümemiş' yazmış. 

Ecem ve Beren Güney'in ardından Elif Şen de Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşalamış.

Elif Şen ifşa notunun üzerine şu notu düşmüş;"Son zamanlarda kimler ile aşk yaşayacağını şaşırdın sanırım Kerem Tunçeri! Sırada kimler var daha acaba."

Bir dönem adı Çağla Şıkel, Gamze Topuz ve Eda Taşpınar'la anılan eski basketbolcunun aşk yaşadığı isimler: Aslışah Alkoçlar, Tuvana Türkay, Bahar Kerimoğlu, spiker Sinem Ökten, Lara Surol.

Kerem Tunçeri, evliyken Peray Özdil ile aşk yaşayıp baba olmuştu.

Ehh be Kerem bu ne doyumsuzluk kardeşim bu ne abazalık ya. Bir yürümediğin Murat Övünç falan kaldı sanırım ona da yürü sem kardeşim. Eksik kalma.

Aslı'nın da verilmiş sadakası varmış ama he. Çok uzamadan anlamış ne olduğunu. Hoş üzülmüştür de zavallım sonuçta aşktan yana hiç yüzü gülmedi. Ah be aslı bir Murat iyiydi ama onunla da olmadı. Üzülme Aslıcım bu 2020 yılı zaten kimseye yaramadı ki sana yarasın. Bu sen tutmadı sen kumar oyna ordan kazanırsın. Seneye aşkta tekrar denersin şanısını canım

(0) (0)
mkarakurt 20.04.2020 10:55

aslı bu ne talihsizlik be 

(0) (0)
salih 20.04.2020 11:37

murat beddua mı etti acaba

(0) (0)
aley 20.04.2020 11:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol