Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen Mehmet Ali Erbil ve 22 yaşındaki Alisa Nasya Deniz'in sevgili oldukları iddia edilmişti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanman Mehmet Ali Erbil'in yakın arkadaşı Tolga Yüce, ikilinin ilk olarak iki yıl önce Kıbrıs'ta tanıştığını ve ortada herhangi bir ilişki olmadığını, sadece dost olduklarını söyledi. Yüce, sözlerine şöyle devam etti:

"Mehmet Ali Erbil'in tedavisi devam ediyor. Aşk yaşayacak bir durumu yok. 'Sadece arkadaşım. Bu konular beni yıpratıyor. Ben nelerle uğraşıyorum, insanlar nelerle uğraşıyor' dedi. Beni de uyardı; 'Bir kez açıklama yap, bir daha da konuşma' dedi. Sağlık durumları müsait olmadığı için açıklamayı ben yaptım.

Erbil günlerce sabretti. Alisa'yı uygun bir dille uyardı, 'bir daha gazetecilere açıklama yapma' dedi. Alisa Nasya Deniz, Mehmet Ali Erbil'in evinde kalıyor. Bizler de hemen hemen her gün oradayız. Onun gibi çok insan var. Bu paylaşılan fotoğraflar iki yıl öncesine ait. Güncel hiçbir fotoğraf yok.

Öğrendiğim kadarıyla modelliğe hazırlanıyor. İki bin takipçisi vardı, 7 bin takipçisi oldu. Reklam kokusu alıyorum. Ne hikmetse gittiği her yerde kendisini gazeteciler karşıladı. Alisa'nın gazetecilere haber verdiğini de çok iyi biliyorum. Bizzat mekan sahibinden öğrendim."

(0) (0)
mapel 11.10.2019 16:24

Tolga Yüce'nin anlattıklarından rahatsız olan Alisa Nasya Deniz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; Erbil ile reklam amaçlı birlikte olmadığını, gazetecilerle haber yapmaları için iletişime geçmediğini söyledi. Hakkında çıkan asılsız haberler karşısında çok üzüldüğünü söyleyen Deniz, bundan sonra yapılacak asılsız haber ve hakaret içerikli ifadeler için yasal yollara başvuracağını söyledi.

(0) (0)
dza 11.10.2019 16:25

Ulan ölümden döndün ve hala uslanmadın be adam..

(0) (0)
crosnine 11.10.2019 16:25

Şöhret için gencecik kızın düştüğü hallere bak. Yazık ki ne yazık

(0) (0)
viktor35 11.10.2019 16:26

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses gibiler artık toplumda ibretlik olarak görülüyor. İbret alın

(0) (0)
Thomas Anderson 11.10.2019 16:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol