İktidarın adeta yayın organlığını yapan Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan, aynı medya grubuna bağlı Atv'de de Son Durak isimli programı sunan Melih Altınok'un isyanıdır. Kaza, deprem, çığ gibi felaketlerden sonra bilgi almak istedikleri yetkililerin A Haber ve ATV'nin adını duytuktan sonra yayına bağlanmaya gerek duymamalarına bozulmuş, durumdan dert yanmış.

Yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Bu arada kaza ve afet gibi olağanüstü dönemlerde herkes medyayı suçluyor. Ekranlardaki deprem sonrası tartışmaların ardından CHP de CNN Türk'ü protesto kararı aldığını açıkladı.

Oysa bu olağanüstü durumlarda işin en zor kısımlarından birinin medya üsteniyor. Çünkü her türlü yalan dolan sosyal medyada anında yayılırken bir yandan olay yerinden bir yandan yetkililerden alacağınız doğru cevapları halka aktarmaya çalışıyorsunuz.

atv Son Durak'ın editörleri, Yeni İstanbul Havalimanı ile ilgili soru sormak, açıklamalarını almak için yetkilileri aradılar. Ancak, atv, a haber adını duyan yetkililer yayına bağlanma gereği bile duymadılar!

Tıpkı, deprem, çığ ya da herhangi bir kriz anında iktidar çevrelerinin yaptığı gibi..." Yazının devamı (bkz)

Melih'cim hiç sordun mu kendine, neden bağlanmak istemiyorlar sizin kanallarınıza diye? İktidarı yalayıp yutuyorsunuz ama izleyen yok, inanan yok. Hatırla, 15 Temmuz gecesi bile Cumhurbaşkanı Erdoğan sizi değil, CNN Türk'ü aramıştı. Yaranmaya çalıştıklarınız bile tınlamıyor sizi. Bu iklimi yaratan sizsiniz, ağlamayın boşuna.

(0) (0)
andre bazin 07.02.2020 12:09

O yayına bağlanmak istemeyenler kimse Cumhurbaşkanımıza şikayet etmek lazım. Adamlar bu işe dünyanın parasını harcıyor, yayın yapıyor, yetkililer konuşmaya tenezzül etmiyor. 

(0) (0)
cinfilmleri 07.02.2020 12:27

Siz halkın sesi değil de sarayın sesi olmaya devam ederseniz kimseden gelip yorum yapmasını beklemeyin. Sanki çok barışçıl bir dil kullanıyormuşsun gibi bir de millete çamur atıyorsun. Yayınlarını izlemesek inanıcaz Melih. Git az ötede ağla. Hadi.

(0) (0)
welwet 07.02.2020 12:29

Yetkililer ne zamandan beri kanal seçer oldu

(0) (0)
omerdas 07.02.2020 12:45

çünkü kanalı komedi haberler yaparak ciddiye alınmayacak duruma getirdiniz.

(0) (0)
baskatip 08.02.2020 05:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol