Sinop’ta bir evde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybettiği olayda ortaya çıkan aşk bombasıdır.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 22 Nisan 2019’da Sinop’ta bir evde çıkan yangın irdeleniyor. Yangında 3 kişi hayatını kaybetmiş. Ancak yangından sonra ölen 3 kişinin ne cesetlerine ne de kemik parçalarına ulaşılmış. Esrarengiz yangın sonrası birçok iddia dolaşıyor ortalıkta. Bugün canlı yayında ölen 3 kişinin yasak aşk kurbanı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü tabii. En büyük şüpheli ise Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya ve annesi Şaziye hanım. 

Şaban ortaya çıkan konuşmalara göre ilk çocuğununda kendisinden olmadığını düşünüyordu. Eşinin hamile olduğunu öğrenince ‘Çocuk benden mi?” diye sormuş ve eşiyle yangından 2 hafta önce bir tartışma yaşanmıştı. Diğer bir iddia ise Erdal beyin küçükken geçirdiği kasıklarıyla ilgili bir problemden dolayı çocuğunun olmadığı yönündeymiş.

Dikkat çeken bir diğer detay ise her defasında yayın sırasında Erdal Özkaya’yı yönlendirmeye çalıştığı iddia edilen Şaban Özcan’nın Erdal ve annesini konuşturmaması. Buda 3 kişinin bir şeyleri sakladığı şüphesi uyandırmışç

Şaban Özcan bu gün canlı yayında “Ben Nurten ile her akşam istediğim gibi Aile ile iç içeyim. 40 senedir iç içeyim.” açıklamasını yapmış. Bu açıklaması dikkatleri başka şekilde üzerine çekti ve yasak aşk sorusu akıllara getirmiş.

Asıl bombada Nurten’in kız kardeşinden gelmiş. Nurten’in eşi Erdal’a “Sen Nurten’i namussuzluk yaparken mi gördün” sorusunu canlı yayında sorması olayın seyrini değiştirmiş.

Nurten’in kız kardeşi canlı yayında şu açıklamayı yaptı;” Erdal ve annesi Nurten’i uygunsuz bir şekilde evde gördü Nurten’i. Duyumların da oldu zaten bu iş namustan oldu. Erdal yatak odası mevzusunu açıklasın…” çıkışı canlı yayında bomba etkisi yaratmış.Nurten’in kız kardeşi isim vermese de Şaban Özcan ile kardeşinin yasak aşk yaşadığını iddia etmiş. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla da Erdal ve annesi Nurten’i öldürüp ortadan kaldırdı ve yangın süsü vermiş.

Bütün bu iddiaları reddeden Erdal Özkaya’nın ilerleyen günlerde konu ile ilgili ne yapacağı merak ediyorum.

Bunun kocası zaten programın ilk gününden bu yana belliydi bir şeyler çevirdiği anasıda aynı onun gibiydi gözleri fıldır fıldır oynuyor. Bakalım daha neler çıkacak.

(0) (0)
sametdogan 24.06.2020 12:40

kadın yasak aşk yaşamış diye öldürdüler yoksa durduk yere neden karışsınlar en fazla boşardı

(0) (0)
murodo 24.06.2020 12:43

bu tür insanlardan her şey beklenir valla

(0) (0)
CENQUE 24.06.2020 12:43

pislikler ya ben bu kadını izledikçe piskolojim bozuluyor 

(0) (0)
kuturkutur 24.06.2020 12:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol