Gaziantep'te 4 çocuk annesi olup belasını arayan ve de bulan kişidir. 32 yaşında olan Meral Atınbaş, evini barkını bırakıp kendisi gibi evli bir herife kaçıyor. Meral'e ulaşamayan ailesi Müge Anlı'ya başvuruyor. Kadın Fransa'da yaşayan ablasının kendi üzerine yaptığı villayı satıp parayı kaçtığı adama vermiş. Adam da paraları alıp kayıplara karışmış.

Kaçtığı adam kayınpederinin arkadaşıymış. Bir kadın arkadaşı aracılığıyla tanışmış. O da nasıl bir arkadaşsa evli çocuklu birini başka bir adamla tanıştırıyor.

Neyse bu Meral'in eşiyle sorunları varmış, boşluktaymış. Utanmadan kaçtığı 'Serdar' adlı kişinin o boşluğu doldurduğunu söylüyor. Kaçtıktan sonra uyuşturucu madde kullandırarak yanında tutmuş sözde. 

Fransa'da yaşayan ablasının bir evi varmış Türkiye'de. Meral'e "O evi sat, villa al" demiş, üzerine para da göndererek. Bu da villayı satın almış. Evi ablası ve eniştesinin üzerine yapacakmış ama tapu dairesinde nasıl bir yanlışlık olduysa artık tapu Meral'in üstüne yapılmış. Değiştirmek için 6 bin lira harç istemişler, ablası da şimdilik sende kalsın, izne gelince değiştiririz demişler. 

Tapunun haberini alan Serdar adlı sırtlan vatandaş da kadını darlamaya başlamış tabii. 500 bin liralık evi sat kaçalım demiş. Bu pek yanaşmayınca adam da elindeki fotoğraflarla kadına şantaj yapmaya başlamış. Satmazsan fotoğrafları yayarım gibisine. Sonra evi satmışlar.

Zaten işin içinde adamın karısı ve yeğeni de varmış, iş birliği yapmışlar. Adamın mutsuz olduğu, boşanmak istediği falan hepsi oyunmuş. Ama saf Meral anlayana kadar iş işten geçmiş oluyor.

Şu akla, şu zekaya bakar mısınız? Sevgilisi de gitti, paralar da ailesi de. Bir ay içinde tüm hayatını altüst etti. Şimdi de çıkmış Müge Anlı'ya yardım istiyor. Kusura bakma ama sen fazlasıyla hak etmişsin bunları. Olan ailene, çocuklarına olmuş.

(0) (0)
metin67 12.02.2020 11:54

Ablacım hiç boÅŸuna aÄŸlama, otur evinde üstüne bir bardak soÄŸuk su iç. 

(0) (0)
malithelong 12.02.2020 12:07

Eşinle sorunların varsa evliliğini bitir, ayrıl sonra kimle gezip tozacaksan yine yap. Ahlaksızlığın dibine vurmuşsun sen. Ablanın evini de sattırmışsın. Hapiste olman lazım senin

(0) (0)
umitunal 12.02.2020 12:08

15 yaşında evlenmiş, ilkokul 4'e kadar okumuş, okuma yazmayı da az biraz bilen cahil bir kadından ne beklenir ki? Adam bulmuş yolunacak kazı, işini görmüş tekmeyi vurmuş. Tabii o şerefsizin yaptığını haklı görmüyorum ama kabahatin büyüğü bu Meral'de

(0) (0)
eh iste bilemiyorum 12.02.2020 12:10

Kadını serdar a ayarlayan kiÅŸi de komÅŸusu Emine taghan, bu Emine taghan da evli kocası Ä°talya da, kadının Antep de Mehmet Polat diye biriyle iliÅŸkisi var, serdar bu Mehmet Polat In arkadaşı, yani Meral ve Emine evliler, ikisi de kocasını aldatıyor 

(0) (0)
Zenk 13.04.2020 15:25

  Bu Meral altınbaÅŸ denen kadın Emine taghan la samimi arkadaÅŸ, ikisi de kocalarını aldatıyor, aldattıkları kiÅŸiler serdar GökÅŸen, ile Polat Mehmet,  bunlar kanka, 

(0) (0)
Zen 14.04.2020 01:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol