Neslihan Atagül Doğulu’nun yakın zamanda takipçileriyle buluşturacağı kendi projesi; içeriği, çarpıcı konuları, röportajları ve “hadsiz” konuklarıyla başlayacak olmasıdır.

Neslihan Atagül Doğulu, Instagram hesabında yayınlamaya başlayacağı “Hadsiz” isimli online dergiyle sınır tanımayanların hikayelerine ışık tutacak
 Neslihan Atagül Doğulu’nun yakın zamanda takipçileriyle buluşturacağı kendi projesi; içeriği, çarpıcı konuları, röportajları ve “hadsiz” konuklarıyla okurla başlayacak.
Halk dilinde genel kullanımı saygısızlık, cehalet, kibirli olan fakat özünde sınır anlamına gelen “had” kelimesinden türeyen ve gerçek manası “sınırsız” olan ‘Hadsiz’, 1 Haziran Pazartesi günü oyuncunun Instagram sayfası üzerinden yayınlanacakmış.

İlk konuğunu sürpriz bir ismin oluşturduğu online dergi, ilham veren pek çok farklı konuk ve hikayeyle aylık olarak paylaşılacakmış.
Instagram’a özel olarak hazırlanan şık tasarımıyla, içeriğini Neslihan Atagül Doğulu’nun objektifinden yansıyan çarpıcı fotoğrafların oluşturduğu derginin çıkış amacına dair görüşlerini paylaşan Doğulu şunları söylemiş:
“Kendi içime, giyindiğim bedene, oturduğum odaya, evime, yaşadığım sokağa, şehre, ülkeye, geldiğim dünyaya sığamadığım, dolup taştığım duygusu epeydir var olan bir haldi” demiş.
 Ünlü oyuncu ayrıca kendi hadsizliğini tahmin edip ne denli sınırlandır(ıl)dığını gördükten sonra projenin ilk adımını atmaya karar verdiğini belirtmiş.
 Herhangi bir şeye, birine hadsiz/sınırsız demek için neyin had/sınır olup olmadığını düşünüp, had kelimesinin anlamını içselleştirerek bu duruma göre karar vermek gerektiğini belirten oyuncu, her birimizin bir sınırla büyütüldüğünü ve bunların sebeplerini de yaşam koşulları, kültür, coğrafya, aile olarak gördüğünün altını çizmiş. 
 Bu projedeki en önemli motivasyon kaynağının da bu sınırları aşma hayalinde saklı olduğunu dile getiren Doğulu, işinde her zaman o haddin daha fazlasını merak etmeyi sevdiğini çünkü haddi görüp aşma hedefinin kişinin yetkinliğinin sınırının olmamasıyla bağlantılı olduğunu belirtmiş.

(0) (0)
yoyo1505 27.05.2020 15:59

güzel mi güzel bir porje olacak bence


(0) (0)
rekeygen 27.05.2020 16:02

şimdi herkes buna özenip mal mal şeyler çıkarır ama bununki gibi tutmaz

(0) (0)
barif 27.05.2020 16:02

bu kadını cok seviyorum ya net efsane olacak

(0) (0)
bdllh27 27.05.2020 16:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol