Ömer isimli bir vatandaşın Samsung TV ile ilgili şikayetimvar.com'a bildirdiği sorundur. Şikayetini şöyle dile getirmiş:

"Hg43ej690+ubxtk model TV satın aldım kurulum yapıldıktan sonra TV'nin Samsung internet sitesindeki menü dahil olmak üzere hiçbir şeyinin aynı olmadığını fark ettim Hemen ardından müşteri hizmetlerini aradım konu ile ilgili yetkili servis göndereceklerini ilettiler. Aradan 1 saat geçti yetkili servis telefon ile dönüş yaptı televizyonun Hotel TV olduğunu bu nedenle menülerin kısıtlı olduğu uygulama 3-5 uygulama dışında farklı uygulama yapılamayacağını ilettiler. Bunun ardından tekrar müşteri temsilcisi ile görüştüm onlarda konu ile ilgili TV'nin alındığı yerle iletişime geçmemi ilettiler çünkü alimin yapıldığı yerin bana TV'nin özelliklerini söylemesi gerektiğini ilettiler.

İşte sorun da tam olarak burda başlıyor TV'yi satan yer şok market TV yi kendilerine satması için veren Samsung Samsung anladığım kadarı ile şok TV çalışanın kendileri gibi elektronik satış elemanı olduğunu zannediyor ki bana bunu söylüyor. Her neyse TV yi aldığım yerle iletişime geçtim kendilerine durumu izah ettim kendileri de TV kurulmadı veya açılmadıysa iade alabileceklerini söyledi Bu konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ayrıca bu konu ile ilgili sadece buraya değil tüm yasal haklarını kullanacağımdan emin olabilirsiniz. Aynı şikayeti CİMER, ve tüketici heyetine de ileteceğim."

(0) (0)
hkndmry 26.08.2020 16:53

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol