Netfilix'in çok konuşulan filmi Marriage Story'de rol arakdaşı Adam Driver ile muhteşem bir performans ortaya koyan Scarlett Johansson'ın En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Judy'deki rolüyle Renée Zellweger'e kaprtırdığı sırada döktüğü gözyaşıdır.

Marvel için oynadığı fantastik klahraman rollerinden sonra Marriage Story ile Oscar ödülüne ilk kez bu kadar yaklaşan güzel oyuncunun ruh halini anlamak çok da güç değil.

Scarlett Johansson'ın oynadığı Marriage Story neyi anlşatıyordu:

Bir nevi otobiyografik bir yapım olan "Marriage Story", karmakarışık bir evliliğin, iki sanatçıyı bölerek, çocuklarına ve yaratıcı arayışlarına nasıl müdahale ettiğinin bir portresi... Filmin zengin oyuncu kadrosunda; Nicole'un saldırgan avukatı Nora Fanshaw'ı canlandıran, 2 Oscar adaylığı sahibi başarılı oyuncu Laura Dern, Charlie'nin hukuki savunma ekibini canlandıran Oscar adayı Alan Alda ve Altın Küre adayı Ray Liotta, 2 Emmy ödüllü Merritt Wever, 2 yıllık kariyerinde 18 projede boy gösteren çocuk oyuncu Azhy Robertson ve Julie Hagerty de yer alıyor.

(0) (0)
tangoo 10.02.2020 10:25

çok üzeldüm ya nasıl da ağlamış. bir daha da bu kadar yaklaşacağını zannetmiyorum o da bunun farkında marvel filimleriyle oscar alamayacağına göre. JUdy filmi onun için kötü olmuş.

(0) (0)
krosgame 10.02.2020 10:29

Marriage Story'de onca ezberi de bir güzel yapmıştı halbuki. Sınav sonrasında onca ezber boşa gitti duyguyla aynı kızın bu yaşadığı.

(0) (0)
sw1samir 10.02.2020 10:31

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol