Beyaz TV'deki magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın yorumcusu Seda Akgül ile şarkıcı İrem Derici arasında yaşanan tartışmadır.

ABD'de yaşayan Türk doktor Mehmet Öz korona karantinasında bol bol seks yapılmasını önermişti hatırlarsanız. İrem Derici de Youtube'daki "Sansürsüz" adlı programa konuk olmuş ve kendisine konuyla ilgili "Karantinada kalan insanlara bol bol çocuk ve seks yapın tavsiyeleri var. Peki yalnızlar ne yapsın?" sorusu sorulmuştu. O da "Mastürbasyon mu yapın diyeyim. Şu dönemde herhalde kimsenin aklına seks gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur." yanıtını vermişti.

Seda Akgül de bu cevabı eleştirdi kendi programında. "Bize ne senin kardeşim senin tekil cinsel hayatından… Mecbur musun açıklamaya…" şeklinde sert bir çıkış yaptı. Kendisi de yalnız olduğu için sinirlendi herhalde.

Bu sefer de İrem Derici çıldırdı. Bağlandı canlı yayına, 'mastürbasyon' kelimesinin sansürlenmesine kızdı. "Sanki küfür etmişim gibi bipliyorsunuz anlamıyorum. Yapılan montaj nasıl işinize gelirse öyle yapılmış. Öyle bir lanse ediyorsunuz ki sanki ben ana avrat küfür etmişim gibi… Her şeyi çarpıtmanıza izin vermeyeceğim. Siz de öyle bir konuşursunuz ki ekran önünde prensesçilik oynuyorsunuz. Bir şeyi yapacaksanız tam yapın sonraki bölümü de verin" diye isyan etti.

İrem Derici'yi günahım kadar sevmem ama kadına bu konuda hak vermemek mümkün değil. Seda Akgül yersiz bir çıkış yapmış, gereksiz yükselip duyar kasmış kameraların önünde.

(0) (0)
cinfilmleri 11.04.2020 11:56

Seda Akgül bak işine kardeşim, o kadar duyarlıysan önce hastaneden kaçıp canlı yayına çıkmamayı, insanları tehlikeye atmamayı öğren

(0) (0)
dirimli 11.04.2020 12:19

Seda Akgül de namus timsali oldu çıktı. Herkes kendine baksın önce, ahlak sorgulaması yapmayın

(0) (0)
GAP 11.04.2020 12:19

Boşta olan kim kardeşim söyleyin

(0) (0)
Yanlizlik zor 11.04.2020 23:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol