Seda Akgül'ün canlı yayında itiraf ettiği olaydır. Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan Seda Akgül rahatsızlığı yüzünden dün gece hastanelik olmuş. Hasta yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşıp korkutmuştu. Acaba korona mı falan derken, öğrendik ki şikayetleri başkaymış. Şöyle diyor paylaşımda:

“Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu’na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz."

Ama hastanede kalmaya dayanamamış, sabah kaçmış gelmiş. Bir de programa çıkıyor raporu olmasına rağmen. Artık nasıl bir topuklamaysa kaçarken kolundaki katateri bile unutmuş, kolunda iğneyle dolaşıyor.

Bu kadar düşüncesiz bilinçsiz olmak da marifetister gerçekten. Doktorlar bas bas bağırıyor acil işiniz yoksa hastaneye gelmeyin, virüs kaparsınız diye uyarıyorlar. Hani kötüydün gittin ama ne diye kaçıyorsun bir de programa çıkıyorsun. Kendini düşünmüyorsun madem başka insanları düşün. Allah akıl fikir versin, marifet gibi de anlatıyor.

(0) (0)
kubilayozsobaci 09.04.2020 15:57

Seda değer mi program için sağlığını tehlikeye atmaya, git dinlen evinde. Kaybedince çok ararsın sağlığını

(0) (0)
MARTINEDEN 09.04.2020 16:37

Kadıncağız ne yapsın, kim bilir ne haldeydi hastane. Koronalı hastalarla doluydu belki, kaparım korkusuyla çıkmış olabilir

(0) (0)
Meksa 09.04.2020 16:38

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol