Yusuf adlı bir vatandaşın başına gelen ve ders çıkarılması gereken olaydır. Vatandaş üşenmeden örnek olsun diye de tane tane anlatmış:

"Bir gün ofiste çalışıyorum, beni Turkcell den aradılar. Size TV Plus hediye edeceğiz dediler. (Bende millet Turkcell pahalı falan diyor sürekli hayır değil falan diyorum, telefon 54 TL, internet 89 TL. Yeni kullanıcıyım bu arada 1 yıl dolmadı ). Dedim ki bedeli yok değil mi? Evet dediler neyse çok uzatmayalım bir çok kez sordum yok dedi.  Sonra eve cihaz montajı için arkadaşlar arayacak dediler. Birkaç gün geçti arayan olmadı, ben aradım, ne oldu gelmediniz diye. 

O anda öğrendim bedeli varmış 10 TL aylık. Delirdim tabi. Sonra bir dizi konuşma, Yok şikayet kaydı oluşturamayız, Yok arkadaş nasıl oluşturamayız der, yanlış olmuş oluştururuz vs vs. Bir özür bir iptali engelleme çabası, indirim bedava 2 ay derken ne olsa beğenirsiniz. Geçenlerde aradılar tekrar Efendim Alcatel tablet hediye edeceğiz, dedim emin mısınız?, bu iş TV Plus gibi olmasın? Yok yok dediler gerçekten hediye, bir bedeli yok, siz değerli müşterilerimize. İyi dedim tamam. Gelmiş valide teslim almış falan. 

5 gün önce bir baktım şu mobil uygulamalarından 79 TL'ye indirdikleri faturam 109 kusur olmuş. Aradım neden diye, Tabletli kampanyaya geçmişsiniz demez mi. Kapatın internetimi dedim direkt. İnsan ikinci kez olunca dayanamıyor artık, kapatın dedim. Efendim bayi aramış imza sizin değil zaten, kimlik fotokopiniz de yok, inceleyelim lütfen, tamam dedim. Aradılar bir sorun yok imzanız var, kabul etmişsiniz. Annemin teslim alırken kuryeye attığı imza dışında imzam yok, tabi yine delirdim. Aradım. Efendim özür dileriz inceleyelim, ses kayıtlarını dinleyelim vs vs. Şimdi yine aradım acil notu düştüler."

(0) (0)
Darugar 10.08.2020 09:09

vaade gelince evliya icraata gelince zebani bunlar
(0) (0)
aslancan32 10.08.2020 12:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol