Haber Global ekranlarındaki Jülide Ateş'in sunumuyla "40" adlı programda oyuncu Yeşim Salkım'ın Gülben Ergen sorusuna verdiği yanıttır.

Yeşim Salkım dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş.

Programda, Yeşim Salkım’a 40 soru yöneltilmiş. Salkım, kendisine ayrılan 2 dakika sürede 40 soruyu yanıtlamış.

Jülide Ateş, Yeşim Salkım’a 40 sorunun içinde şarkıcı Gülben Ergen sorusu da yöneltmiş. Zira, Yeşim Salkım'ın Gülben Ergen'i eski kocası Hakan Uzan'la evliyken birlikte olma suçlamasıyla başlayan tartışma uzun süredir konuşulmaya devam ediyordu. Salkım'ın, söz konusu Gülben Ergen sorusuna verdiği yanıt ise, kavgayı yeniden alevlendirecek gibi durmuş.

Salkım'a, yıllar önce yaptığı röportajdaki açıklamalarından yola çıkılarak “Gülben Ergen’in başarılarını alkışlıyor musun” sorusu yöneltilmiş.

Salkım, bu soruya, “Birkaç sene öncesine kadar alkışlıyordum, bu başarılara nasıl sahip olduğunu bizzat öğrenince alkışlamayı bıraktım. Bu azimle çalışmak diyordum, iyi şarkıları bulmak için iyi yapımcılarla, iyi müzisyenlere çalışıyor diyordum. Şehrazat’la yaptığım sohbetlerden sonra, son 5 senedir alkışlamıyorum. Köşe yazarlığını dahi nasıl aldığını öğrendikten sonra, Göztepe Ticaret Lisesi’ni bile bitirememiş bir kadının Hürriyet gibi kocaman bir gazeteye köşe yazarı yaparsanız, bu ülkede Radyo Televizyon okuyan, gazetecilik okuyan herkes aç geziyor. Hürriyet Gazetesi gibi bir gazetede, editörün yaptığı röportajlarla röportaj yapıyorsanız bu bir başarı değildir. Ben bunu alkışlamam" demiş.

Salkım, "Kitabın Doğan Grubu, gazeten Doğan Grubu, yayın yapmak Doğan Grubu, müzik dahil Doğan Grubu’ndan oluyorsa, ben bunu sorgularım. O kitabı dahil editörünüz yazmışsa, o editörle kahve içmişsem; hiçbir başarısı olduğunu düşünmüyorum 3 evladından başka" demiş.

Bu kavga uzar gider sonuda adliyede biter benden söylemesi. Şimdi heyecanla Gülben Ergenden gelecek cevabı bekleyelim.

(0) (0)
masallah1 07.05.2020 12:03

gelen giden gülbene bulaşıyor neden çekemiyorlar

(0) (0)
buket 07.05.2020 12:10

yeşim sen bunu ağır ödersin benden söylemesi 

(0) (0)
pembe 07.05.2020 12:10

yeşim çok kaşınmış gülben kaşır onu 

(0) (0)
arda 07.05.2020 15:45

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol