Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin başlangıcından bu yana yönetmenliğini yürüten Neslihan Yeşilyurt'un ayrılmasıdır. Yerini 'Bir Aile Hikayesi' dizisinin yönetmenliğini yapan Murat Öztürk'e devretmiş. Kendisi de yeni dönemde Kanal D'de yayınlanacak Dr. Foster dizisinin yerli uyarlamasını yönetecekmiş. Yolu açık olsun. Mucize Doktor'a, dolayısıyla eski kanalına da rakip oluyor demek ki.

Instagram hesabındaki paylaşımda şöyle veda etmiş sevenlerine;

“Tutkuyla yaşamak gibisi yok…Hele ki sana inanmış hevesli ,yaratıcı bi ekiple berabersen katlanıyor tutkun…3 sezon boyunca ruhumu, zekamı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim #yasakelma dizisinden ayrılmış bulunuyorum…Bu süreçte özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım #yasakelma kadınları! İnatçılığınız, kahkahalarınız,çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek.”

(0) (0)
agacan 27.06.2020 14:31

Yönetmen değişikliği en az başrol değişikliği kadar etkili oluyor, fark ediyor. Umarım güzel giden dizinin tadı kaçmaz, yine keyifle izlemeye devam ederiz

(0) (0)
Dexter Morgan 27.06.2020 14:36

Mucize Doktor tutunca doktor dizileri patlama yaptı. Aslında rakibi Mucize Doktor mu olacak yoksa aynı kanalda yayınlanan Hekimoğlu dizisi mi göreceğiz. Mucize Doktor zaten tutmuş, reytingleri silip süpüren bir dizi. Kanal D ikinci bir doktor dizisiyle sınırları zorlamış sanki.

(0) (0)
soyutpadisah 27.06.2020 14:37

Yeni yönetmen Murat Öztürk aynı zamanda TV8'deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de yönetmenliğini yaptı. Acaba o dizide de yönetmen değişikliği mi oldu yoksa dizi bitiyor mu?

(0) (0)
desann 27.06.2020 15:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol