Ünlü sunucu Ece Erken'in, evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ayartıp eşinin arabasını kundaklamasıdır.

Hatırlarsanız Ece Erken hakkındaki yasak aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.(bkz.) Erken’in, Fikret Orman'ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu bu ilişkiyi öğrenince boşanma davası açmıştı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu son paylaşımıyla olay olmuş. Sosyal medya hesabı üzerinden Ece Erken hakkında tedbir kararı aldığını duyuran Benan Hanım bir de bir video paylaşmış. Benan'ın paylaştığı video herkesi şoke etmiş;

Benan Mahmutyazıcıoğlu paylaşımında ise şunları yazmış: "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir."

Son yuva bükücü Ece Erken çok merak ediyorum daha yapmadığın ne rezillikler kalmış olabilir.

Benan ne günah işledide senin gibi bir bela musallat oldu kadının başına anlamış değilim. Sen bu kadına yapıştın kene gibi bırakmıyorsun. Kadını tahrik etmeye çalışıp hamle bekleme çünkü kadın senin gibi basit değil. Adabıyla yargıyla yapıyor işlerini senin gibi düşerek değil. Basit bir kadın olduğunu bari bu kadar belli etmeseydin be hem kadının kocasını al elinden yuvasını yık yetmiyormuş gibi birde arabalara saldır. Hala seni ekranda tutup sunucu olarak çıkarmaları bile  büyük saygısızlık oluyor bu millete. İnsanlar senin gibi bir terbiyesizi izlememeli.

(0) (0)
ekun 12.03.2020 16:06

Sen kalk ekranda o kadar namus bekçiliği yap, sonra gel evli adamlara göz dik. Bir de kendini savunuyor boşanacaktı diye. Boşanmadan ne diye konuşuyorsun, bitsin evlilik, ondan sonra başla ilişkiye

(0) (0)
etem0651 12.03.2020 17:08

Basit kadınmış vesselam
(0) (0)
Nil 15.03.2020 06:51

Moda oldu evli erkeklere (zengin evli erkekler)! musallat olmak ve eşlerini yıldırmak, ece bunu daha önce de yapmıştı ( İzmirli iş adamı ve boşandığı evli eşi ) belki duyulmayan başkaları? sığındıkları yalan da onlar zaten ayrı yaşıyorlar! Yazık çok yazık oğlu büyüyünce annesinin yaptıklarını görünce acaba ne tepki verecek?

(0) (0)
Nilay 19.03.2020 23:08

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol