Kraliyet görevlerini bırakma sürecinin ardından taşıdıkları ‘Sussex Royal’ unvanını markalaşma için kullanan Meghan Markle ve Prens Harry'nin önlerine Kraliçe Elizabeth engelinin çıkmasıdır.

Her hareketleri televizyon haberlerine konu oluyorlar, sosyal medyada dillerden düşmüyorlar.

Kraliyetten bir kaynak, Sussex Dükü ve Düşesi, kraliyet görevlerini bırakıp ekonomik bağımsızlıklarını kazanmak için çalışmaya karar vermişlerdi. ‘Royal’ (kraliyet) kelimesini Meghan Markle ve Prens Harry markalarında kullanınca kraliçe bunun kullanma konusunu gözden geçirmiş. Bununla ilgili tartışmalar halen devam ediyormuş.

Çift, kraliyet görevlerini bırakmalarının ardından “Sussex Royal” adıyla yeni bir web sitesi açmış. Instagram’daki popülaritelerini kullanarak geliştirdikleri web sitelerinin markasını geliştirmek için on binlerce sterlin harcamışlar. Çift ayrıca yine bu isimle bir yardım vakfı da kurmuş.

Sussex Royal” adı, giyim, kırtasiye, kitap ve eğitim materyalleri de dahil olmak üzere bir dizi ürün ve ticari faaliyette kullanılmak üzere bir marka olarak tasarlanmış. Ancak Kraliçe’nin Sussex Royal adını kullanmayı yasaklaması üzerine çiftin yeni bir marka kurma yoluna gitmesi gerekiyormuş.

Sanırım daha da ileride Sussex Royal ismi altında bir markalar imparatorluğu kurup Meghan da o markanın kraliçesi olma hayallerindeydi.
Peki pammuk babaanne napmış bunların bu planlarına çomağı sokmuş. Sen hem saraya sırt çevir hem de paraları kazan bu yolla.
Yok öyle yağma demiş ve Sussex Royal ünvanının kullanımına yasak getirmiş, kraliyet kullanımlarında bile bu tabirin kullanılmasını yasaklamış.

Valla mantıklı mı mantıklı kraliçenin yaptığı, işi bırakıyorsan ünvanları da bırak diyor.
Yeni bir isimle yola devam etmek zorunda kalacaklar büyük ihtimalle. Meghan ama anasının gözüdür buna pabuç bırakacağını hiç sanmam.
Siz ne diyorsunuz kraliçenin bu kararıyla ilgili? Royal gıybeti özleyenler toplansın bakalım.

(0) (0)
Lemlemi 20.02.2020 11:45

Aman allahım çok büyük bir dram. Yakında bununla ilgili Netflix'te bir dizi görürsek şaşırmayalım bence. Adam kendi yemeğini kendisi almış diye bile manşetlere çıkıyor. Ne yapsa olay yani. Malzeme çok dizi için.

(0) (0)
I. Elizabeth 20.02.2020 11:54

Çirkin ördek yavrusu kendini kraliçe elizhabet falan sanmış kıyamam 

(0) (0)
kral 20.02.2020 17:35

Kadehimi kraliçe elizhabet için kaldırıyorum.

(0) (0)
kaan 20.02.2020 17:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol