Müge Anlı'da bir süredir eşi ve kardeşleri tarafından aranan Süleyman Akbaba'nın acı sonudur. 10 Temmuz'da kayıplara karışan 48 yaşındaki adamı bulmak için yakınları Müge Anlı'ya başvuruyor. Üst kat komşusu başta olmak üzere 8 Kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıkan adam 8 parçaya bölünmüş halde ölü olarak bulunmuş. 

https://www.tivitrend.com/upload/2020-07/suleyman_akbaba_kim_oldurdu.jpg

Adam iş yerindeki arkadaşlarına hep anlatıyormuş 8 farklı kadınla ilişkisi olduğunu, marifetmiş gibi. Üst kattaki komşuyla ilişkisi olduğunu karısı da fark ediyor ama aynı zamanda kuzeni de olan eşini sevdiği için göz yumuyormuş. 

Katil şimdilik belli değil ama yasak ilişki yaşadığı 8 kadından birinin eşi tarafından öldürüldüğü kesindi zaten. Öyle de çıktı. Komşusu Alpaslan A. tarafından öldürülmüş.  Cinayeti işlediğini de itiraf etmiş emniyette:

"Olay günüde bir işim vardı. Dışarı çıktım. Ancak bir saat sonra geri geldiğimde kendi evimde eşimle üst katımda oturan Süleyman Akbaba'yı birlikte yakaladım. Önce eşimi alt kata yolladım. O gittikten sonra aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Onu bıçaklayarak öldürdüm. Cesedi banyoya taşıyarak bıçakla parçalara ayırdım. Parçaları ayrı ayrı poşetlere koydum. Sonra poşetleri de büyük bir başka poşete yerleştirdim."

8 ayrı kadın, 8 parçaya bölünmüş ceset! Vahşice bir mesaj ve intikam.

(0) (0)
palahan 17.07.2020 14:17

Su testisi su yolunda kırılır. Bu adam ilişkiyi yakalamış. Belki diğer kadınların eşleri de bilseydi onlar öldürürdü. Adam tek başına Rus ruleti oynamış sanki
(0) (0)
seyhan01 17.07.2020 14:34

Bir insanın ölümüne sevinmiş gibi olmak istemem ama içten içe iyi olmuş hak etmiş dedim, yalan yok. Evli barklı insansın, evli kadınların peşine düşüyorsun, o zaman böyle bir son senin için kaçınılmaz
(0) (0)
sametdogan 17.07.2020 14:36

İyi olmuş adama helal az bile yapmış bide kıyma makinesinden geçirseymiş kadın da suçlu o ne olcak
(0) (0)
Ssssss 17.07.2020 16:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol