Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan filmin oyuncu kadrosu renkli isimlerle dolu. Filmin başrolünde Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Meriç Aral ve Boran Kuzum oynuyor. Filmin vizyon tarihi ise 10 Ocak.

Filmin yönetmenliğini ise Caner Özyurtlar yapıyor. Filmin karaoke sahnelerinin izleyici tarafından çok beğenileceği düşünülüyor.

Karaoke partisinde gençliklerinin şarkılarına dönen oyuncular Ozan Orhon’un Saman Alevi ve Haluk Levent’in Yollarda Bulurum Seni şarkıları söyledi. Karaoke partisinin dışında filme pek çok 90’lar şarkısı da eşlik ediyor. Mansur Ark’ın İnadı Bırak şarkısı da yıllar sonra izleyiciyle buluşacak.

Filmin konusu: Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe'nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul'dan İzmir’deki Nezihe'nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

Buyrun burda da fragmanı var;

(0) (0)
stalker07 27.12.2019 12:07

Zenginlik falan anlatmıyo. Güzel. İzlenir bu film

(0) (0)
jadhaliwal 27.12.2019 12:27

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol