Sosyal medya kışlalarında geçirdiğimiz hayatımız bir yandan basma kalıplar nedeniyle aynılaşırken diğer yandan da bazı markalar da bu hazırkalıpların insanları boğduğunu anlamış olmalı ki farklılıklarla farkındalık yaratma bağlamında "Beden olumlama hareketi"ne destek veriyor.

Bunun en son örneği de spor malzeme üreticisi Adidas olmuş. Odağını spor yapan kadınların filtresiz gerçekliğine çeviren This Girl Can inisiyatifiyle aynı motivasyonu paylaşan Adidas, İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunun tanıtımı için, bir grup kadının kendi egzersiz tanımlarını dışavurdukları bir reklam filmi yayınlanmış.

Reklam ajansı Iris imzası taşıyan kampanyada wellness girişimcisi Jessamyn Stanley ve madalyalı paralimpik sporcu Denise Schindler gibi isimler yer alıyor.

(0) (0)
cyberefe 17.01.2020 11:43

reklam güzel ama gerçek hayatta bu firmalar acaba gerçekten cinsiyet eşitliği konusunda bu duyarlılığı gösteriyorlar mı veya fabrikalarında üretimde çalışan dar gelirli kadınlar için ne tür projeleri bulunuyor.

(0) (0)
barif 17.01.2020 16:44

Keşke cümlelerine kadar alıp kullandığınız bu haberin kaynağını da belirtseydiniz. www.mediacat.com/sporun-farkli-tanimlari/

(0) (0)
Birkisi 17.01.2020 18:15

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol