Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın son yazısında Cumhuriyet Halk Partisi'ne yaptığı çağrıdır. CHP, CNN Türk kanalında kendi partileri aleyhinde yayın yapıldığı gerekçesiyle aylardır bu kanalı boykot edip mensuplarına 'bu kanala çıkmayın' talimatı vermişti malum. CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını sunan Ahmet Hakan da zeytin dalı uzatıp boykotun sonlandırılması için Kılıçdaroğlu ve yönetimine seslenmiş:

"CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Hayırlı olsun. Başarılı olsunlar. Ama kendilerine şöyle bir çağrım var: Gelin kaldırın şu CNN Türk’e karşı konulan anlamsız, saçma ve haksız yasağı... Size uzatılan mikrofonlara konuşarak partinizi aktif bir şekilde tanıtın.

Tartışma platformlarına katılarak partinizin görüşlerinin kamuoyuna yansımasını sağlayın... Mikrofonlarla kavga edilmez, platformlarla mücadele edilmez.Tuncay Özkan’ın kurultayda iki delegeden fazla oy almak için gerçekleştirdiği son derece lüzumsuz bir atraksiyondu bu. Nitekim kendisine de beklediği faydayı sağlamamıştır.  Lütfen bu lüzumsuz yasağa son verin. Hatta ilk icraatınız bu olsun."

Yazının tamamını okumak için (bkz:link)

(0) (0)
rohatetoll 11.08.2020 09:38

Ahmet Hakan yayınları düzeltmeden neden çıksınlar ki yayınınıza?
(0) (0)
marco1071 11.08.2020 16:22

Basın özgürlüğüne darbedir bu CHP'nin yaptığı.
(0) (0)
trin 11.08.2020 16:23

ahmet hakan'ınki de lüzumsuzluk. chp'den zaten bir cacık olmaz. gelmezse kendi bilsindi. davet edip kendini küçültmeye ne gerek var. sen medyasın, o sana muhtaç, sen ona değil...
(0) (0)
adımbudur 12.08.2020 02:14

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol