Dün akşam Tarafsız Bölge programına telefonla bağlanan CHP eski milletvekili Gökhan Günaydın'ın sunucu Ahmet Hakan tarafından canlı yayında azarlanmasıdır.

Gökhan Günaydın FETÖ ile ilgili bir konuda adı geçince bağlanmak istiyor, kanal da bağlıyor. Söz alınca da Ahmet Hakan'a gazetecilik dersi vermeye kalkıyor. Ahmet Hakan da çıldırdı doğal olarak. Zaten yayına bağladık, bize gazetecilik dersi vermeyin dedi. Günaydın susmayınca da sesini kıstırdı. Yakın zamanda kendisiyle irtibat kuran bir CNN Türk çalışanının telefonunu sosyal medyada paylaşmasını hatırlatarak "Çok saygısız bir insansınız. 20 yaşında bir kızın telefon numarasını, sosyal medya hesabınızdan ortaya koydunuz. Sizin nerenize saygı göstereceğim" diyerek canlı bağlantıyı sonlardırdı. Ağzının payını almıştır diye düşünüyorum.

(0) (0)
umita 23.01.2020 10:55

Ahmet Hakan'ın bahsettiği o programı izlemiştim moderatör adeta yalvarmıştı bu eski milletvekiline, kızın tel numarasını sosyal medyadan kaldırın diye. İçeride programda çalışan bir kızcağızın numarasını deşifre etmiş yandaş mandaş diye. Kızı da o anda herkes rahatsız etmiş. Bravo Ahmet'e, unutmamış o terbiyesizliği.

(0) (0)
dirimli 23.01.2020 10:59

KılıçdaroÄŸlu böyle hadsizleri nasıl soktu partiye anlamıyorum. Ne iÅŸi var böyle kabadayı ruhlu, saygısız insanların Atatürk'ün partisinde. Umarım bir daha vekilliÄŸe aday falan göstermezler. 

(0) (0)
ysbulat 23.01.2020 11:01

Ahmet kardeş CHP'lilere sesin iyi çıkıyor maşallah ama Cumhurbaşkanı'nın karşısında sus pustun. Kıvrana kıvrana soru soruyordun daha geçenlerde. Adamına göre muamele çekiyorsun

(0) (0)
orestes 23.01.2020 11:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol