Türkücü Ahmet Kaya’nın çıktığı bir yolculuğun hikâyesinin anlatıldığı “Son Şarkı” adlı filme, sanatçının ailesi tarafından konan ambargodur. Başrollerini Celil Nalçakan ile Ezgi Şenler'in paylaştığı, yakın zamanda vizyona girmeye hazırlanan film için kendilerinden izin alınmadığını belirtip gösterimin durdurulmasını talep etmiş.

Şikayet dilekçesi de şöyle:

“Filmin yayınlanması halinde Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğdem Öztürk ileride telafisi imkansız maddi ve manevi zarara uğrayacaktır. Davalı Erbay Medya şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin Türkiye sınırları içinde ve dışında yayınlanmamasını talep ediyoruz. Ayrıca filmin televizyon, internet, sosyal medya ve diğer kitle iletişim araçlarında gösterime girmemesi, çoğaltılmaması ve dağıtımının durdurulması için acilen ihtiyati tedbir kararı verilmesini istiyoruz.”

(0) (0)
furkanozden 06.09.2020 12:44

Mahkeme filmin gösterimini henüz durdurmadı. İhtiyati tedbir talebini bilirkişi raporundan sonraya bırakmış ama şimdilik sadece filmin eser işletme belgesini istemiş. Bakalım ne çıkacak.
(0) (0)
cd74gs 06.09.2020 14:16

Filmi izlemedim ama Celil Nalçakan'ın Ahmet Kaya'yı kötü gösterecek bir filmde oynayacağını zannetmiyorum. Para yedirmediler diye aile şikayet etti herhalde. 3-5 bir şey atsalardı galasında görürdük eminim.
(0) (0)
crosnine 06.09.2020 14:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol