Eşiyle birlikte sosyal paylaşım platformu Instagram'da paylaşımları oldukça dikkat çeken oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin mutluluklarına nazar değmesidir.

Televizyon dizilerinin güzel ve sempatik oyuncusu Pelin Akil ve yakışıklı eşi Anıl Altan ile  Kalamış’taki bir otelin SPA merkezine giden çift, özel eşyalarını görevlilere teslim etmiş. Masaj sonrasında ise eşyaların bulunamaması krize neden olmuş. Saat, bileklik ve yüzüğünün olduğu özel eşyaların bulunamaması üzerine Anıl Altan duruma isyan etmiş.

Oyuncu, “Masör arkadaş tarafından alınan özel eşyalarım, sonrasında bıraktıklarını iddia ettikleri yerde bulunamayınca ellerinden ‘geçmiş olsun’ demekten başka bir şey gelmediklerini ilettiler. Telafi ya da müşteri memnuniyeti bulamayacağınız için giden arkadaşları uyarayım” açıklaması da yapmış.

Ahhh anılcım ahhh pelincim bu kadar mutluluk göz önüne serilirse tabi nazara gelirsiniz. Bu iki güzel bebeğini ve mutlu aile sadetini çok paylaşmayın diye uyarmıştık. Bak şimdi neler oldu. Allahtan ucuz atalattınız başınızın gözünüzün sadakası olsun. Ne demişler cana geleceğine mal gelsin güzel çift😍

Bir kurşun döktürün siz derim😉

 

(0) (0)
cekveayi 28.02.2020 14:50

Maşallah 🧿

(0) (0)
Fikriye 28.02.2020 15:13

hamama giden terler lafını "hamama giden soyulur" olarak yanlış yorumlamışlar gibi.

(0) (0)
alexymurat 28.02.2020 17:34

Birde nazara inanmam diyordu Pelin hanım gördü gününü 
(0) (0)
Alin 28.02.2020 18:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol