
2011 yılında hayatını kaybeden ve sevenlerini yasa boğan Apple’ın kurucusu Steve Jobs'un gerçekten ölüp ölmediğini tartışmaya açan 2019 yılında Mısır'ın başkenti Kahire'de çekilen aşağıda sağdaki fotoğraf karesidir.
(solda 2011 yılnda hayatını kaybeden Steve Jobs'un, sağda ise 2019 yılında Mısır'ın başkenti Kahire'de çekilen ve tartışma yaratan kare)
Eminönü'nde bir tur at bu tipten bir sürü adam bulursun bu bi şeyi ıspatlamaz yani.
Ulan bu başlığı açanda da amma zeka var değil mi. Dünyanın en zengin adamıydı. hadi diyelim ölü numarası yapıyor. iyi de bu denli zengin bir adam yerleşecek olsa Kahire'ye mi yerleşir sizce.
zaretta neden olmasın, mısır dediğin yer henüz vakıf olamadığımız bir teknoloji ile yapılan pek çok pramide ev sahipliği yapıyor. adam belkide gerçekten orada kullanılan teknoloji kafaya taktı ve orada yaşayıp gizli araştırma yapıyordur.
Şeftali ben de şeftali arkadaşa katılıyorum, adam yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda kanser hastasıydı ve kanserden öldüğü söylenmişti. diyelim ki adam kanser ama ölmedi. belki de mısırlıların mumyalama bilimine merak sardı uzun yaşamanın veya vücudunu çok uzun süre sağlam tutacak bir yöntemin izini mısırda arıyordur olamaz mı?
7 milyarlık insan nüfüsün içinden bunun gibi yüzbinlercesi çıkar!
Jobs’un hakiki annesi ve babası Suriyeli. Zamanında ABDye evlatlık olarak verilmiş :)
Zenginler ilgiden sıkıldıkları için kendilerini ölmüş diye piyasaya duyurular. Bunlarda hep ABD'de oluyor ne hikmetse.