Arçelik'ten 2018 yılında toplamda 16 bin liralık alışveriş yaptık. Garanti süresi dolmadan aldığımız 4K Ultra HD televizyonumuzun kumandası bozuldu. Arçelik mağazasına üründen ücret karşılığında almaya gittim. Fakat satış temsilcisi arkadaş kumanda satmadıklarını bu ürünü sadece servisten temin edebileceğimi söylediler. Servise gittim durumu izah ettim.

Ücret almadan sipariş vermediklerini söylediler. Ne kadar sürede gelir dediğimde net bir süre vermediler. İki ay üç ay bir yıl belli olmaz dediler. O ana kadar ne kullanacağım dedim bilmiyoruz dediler. Ürünü satarken kırk dereden su getiren arkadaşlar sorun olduğunda başka bir yer gösteriyorlar. Ben parasını vererek almak istedim ürünü. Tamir bakım veya ücretsiz gönderin demedim.

Parayla bile eksik parça alamadım. Bu televizyonu üreten firma nasıl oluyor da kumandasını mağazada satışa sürmüyor. Anlamış değilim. Kumanda hiçbir yerde bulunmuyor. Sadece Arçelik'ten almam gerekiyor. İnternette bile satısı yok. Bir kumanda almak zorunda kaldık. Ve çalışmıyor doğru dürüst. Nasıl olur da sattığınız bir ürünün parçasını temin etmiyorsunuz müşterinize. Koskoca bir firma güvenerek alışveriş yapıyoruz. Parayla almak istediğim halde yine mağdur olan biz oluyoruz. Alaycı tavır da hiç yakışmıyor. Böyle bir firmaya. İnşallah yetkililer kumandamı gönderirler.
 

(0) (0)
estella 11.11.2020 18:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol