Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakterinin ölümü gibi Zalim İstanbul dizisinde Ceren Karaçay karakterinin ölümün de unutulmayacak olmasıdır.

Bihter'in ölümü milyonlarca kişinin hafızasındadır. Beren Saat rolü harika canlandırmıştı ve karakterin ölümü de sansasyonel olmuştu.

Benzer sayılabilecek bir performans ve sonu, Kanal D'deki Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin'in canlandırdığı Ceren karakterinde gördük.

38. bölümün final sahnesinde Şeniz ve Ceren karakteri birlikte köşkün terasından yere çakılıyor. Herkesin gözleri önünde cereyan eden bu anlarda Bahar Şahin etkili performansı ile göz dolduruyor.

Sosyal medyada da bu sahne ile ilgili birçok yorum var. İzleyicilerin bazıları bu durumu Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter’in ölümü ile özdeşleştirdi ve her iki karakterin vedasının da asla unutulmayacağını belirten yorumlar yaptı.

Bihter’in ölüm sahnesi: 

 Ceren'in ölüm sahnesi:

Bihter gibi o da yalnızlıktan yaptı bunları. Hep sevilmek istediler, tabii ki bu Ceren'i bir Bihter yapmaz ama çok iyi oynadı. Bihter’den sonra ilk defa birinin ölümüne ağladım.

(0) (0)
ferro 16.06.2020 15:03

cerende daha çok üzüldüm ben bihtere o zaman da üzülmemiştim

(0) (0)
CemCemre 16.06.2020 15:20

ben bihter ölünce nihale üzülmüştüm bihtere değil ama burda cerene çok üzüldüm

(0) (0)
Hanzala2344 16.06.2020 15:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol