Ayşe adlı bir yarışmacı adayının internette aşağıdaki gibi dile getirdiği sıkıntıdır:

"Kim milyoner olmak ister yarışması tam bir adaletsiz bir yarışma doktoru avukatı bir hafta geçmeden çağırıyorlar normal vatandaşı programlarına layık görmüyorlar!

Şikayetçiyim neden böyle insanlar gerçekten anlayamıyorum insanların umutlarıyla hayalleriyle oynamayın yahu herkese eşit davranın zenginin zaten parası var ihtiyacı olanı görün biraz ama kalbinizle görün!"

ne diyim belli ki çok istekli ve bişr an önce yarışmak istiyor ama muhtemelen yarışmada da korona nedeniyle işler biraz yavaş yürüyordur.

(0) (0)
ayberk74 03.07.2020 11:17

Kim milyoner olmak ister yarışma programınıza seneler önce başvuru yaptım fakat çağırılmadım tekrar başvurduğu da kaydın bulunduğunu söylüyor cep telefonu ve mail adresim değişmediği halde aramadım, konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum sitenizin güncellemesini istiyorum.

(0) (0)
merve 03.07.2020 11:18

Yaklaşık 10 yıl önce programınıza başvuruda bulundum, telefon numaram ve mail adresim değişti. Şu anda ne yeniden başvurabiliyorum ne de kodları alamadığım için güncelleme yapabiliyorum. Lütfen bu konuda bir çözüm sağlayın, t. C. Kimlik no... Boşuna yazmış olmayalım.

(0) (0)
clara 03.07.2020 11:18

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı için yıllar önce başvuru yaptım. Şu an tekrar başvuru yapamıyorum. Garibime giden, "Kısa süre önce başvurdum" deyip yarışmacı olan insanlar. Mülakat dahi yapmadığınız birinin, ekranda işinize yaramayacağına form aracılığıyla karar verebiliyorsunuz demek ki...

(0) (0)
ferit 03.07.2020 11:19

Atv ekranlarında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster? İsimli programa yaklaşık 9 sene önce başvuru yapmıştım ve ön elemeye çağırılmıştım. Başvuru güncellemek istediğimde kaydınız bulunmaktadır uyarısı veriyor fakat eski başvurum dikkate alınarak bir daha çağrı yapılmıyor. Başvuru güncelleme hakkı verilmesini ya da eski başvuruların yarışmacı seçimlerinde kullanılmasını talep etmekteyim.

(0) (0)
faruk 03.07.2020 11:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol