Awox TV aldık ve hiç kullanamadık desem yeridir. Durduk yere ses gidiyor İKÖ defa servis çağırmama rağmen hala aynı problem iki üç ay kullanıp öyle bekletiyoruz artık televizyonu çok pişmanım keşke hiç almasaydım. Resmen mağdur olduk.

(0) (0)
pegasus18 25.08.2020 10:00

Awox 140 ekran televizyonum 5 aydır yetkili serviste ve daha ne kadar duracağı belirsiz. Yetkili servis ekran paneli arızası diyor, fabrikada panel yokmuş. Müşteri hizmetlerinde Ayşe Fatma'ya, Fatma Hatice'ye atıyor.. Velhasıl benim TV 5 aydır serviste. Keyifleri yeterse benim TV'yi yapıp gönderecekler. Kettle aldım 3 ayda yandı patladı. Biraz utanırlar belki buradan görürseler.
(0) (0)
atlantikos 25.08.2020 10:01

Awox 55 inch TV bozuldu servis çağırdık televizyon Smart TV yazısı geliyor ve açılmıyor kendiliğinden kapanıyordu servis geldi yazılım atılacak dedi televizyonu aldı götürdü arızası 5 dakika lik iş yazılım atılıp hemen veririz dediler ardından 2 gün geçti ve yazılım gelecek yazılımı bekliyoruz dediler bugünde arayıp ana kart bozuk fabrikaya gidecek televizyon dediler şimdi çalışanınız sorunumu bilemiyor yoksa uzun süre mağduriyet böylemi devam ediyor televizyonu 3 gün önce alınca ki sorun yazılım sorunu bugün ana kart arızası böyle saçma sapan bir firma servis görmedim kaç tane kaliteli marka kullandık böyle bir mağduriyet yaşamadım televizyonun anakartı değişecekmiş ben kaç hafta o televizyonun gelmesini mi bekleyeceğim ki 3 gün önce servis geldiğinde anakartı bozuk olduğunu tespit edemeyip 3 gün sonramı anakartı bozuk olduğunu anlıyor Awox dedik televizyonda o kadar reklamını görüp aldık 7 ay dayandı televizyon 7 ayda koskoca televizyon bozuk çıktı ki öyle sabah akşam TV izleyen bir aile bile değiliz sadece akşamları izliyoruz fiyatının niye uygun olduğu belli tamamda 7 ay dayanan bir televizyon bir de servis desteği 0 olan bir cihaz bu kadar mağduriyet olmaz aldığımıza para verdiğimize bin pişmanız.
(0) (0)
sidarta-82 25.08.2020 10:01

Awox ne alahını seversen ya 3 kuruş daha fazla verin bu markalara bulaşmayın
(0) (0)
erdo52 25.08.2020 12:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol