Şarkıcı Aylin Coşkun ile iş adamı Tevfik Cantemur davasında Coşkun'un "Paramı geri vermediği gibi bir de şikayetçi olarak itibarımı zedeledi" diyerek isyan etmesidir.

İşadamı Tevfik Cantemur, mallarını yağmalamakla suçladığı ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, savcılığa koşmuştu. Coşkun, ‘Aramızda süregelen dostluğa güvenip şirketine ortak oldum. Yaklaşık 18 milyon dolar para yatırdım. Paramı geri vermediği gibi bir de şikayetçi olarak itibarımı zedeledi ‘ demiş. Ünlü şarkıcının, ihbarı ardından olayla ilgili soruşturma başlatılmış.

İç giyim firması sahibi Tevfik Cantemur, geçtiğimi günlerde şarkıcı Aylin Coşkun'u savcılığa şikayet etmiş, İş adamı, "Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi. 2018'de klip çekimi için borç verdim. Ardından çek ve senet verdim. Coşkun, borcunu ödemeyi reddedip çocuklarımı kaçırmakla tehdit etti. Acarkent'teki üç milyon değerindeki evimi aldı. Ben bu sebeple intihara kalkıştım" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şarkıcı, iş adamı Cantemur'un iddiaları sonrası savcılığa başvurarak, asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürmüş. Savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde, Coşkun, Tevfik Cantemur'la 2011 yılında bir reklam filmi sayesinde tanıştıklarını ardından devam eden arkadaşlığın dostluğa dönüştüğünü kaydetmiş. Dilekçede, Cantemur'a duyduğu güven nedeniyle iş adamının sahibi olduğu giyim firmasına 17 milyon 500 bin dolar para verdiğini ve ortak olduğunu kaydeden Coşkun, 'Hisselerimi devretmedi. Bir süre paranı iade edeceğim diye oyaladı. Ardından savcılığa giderek hakkımda asılsız ihbarda bulunmuş. Ben o soruşturmadan aklandım. Bana iftira atan Tevfik Cantemur cezalandırılsın' demiş. Coşkun'un ihbarı sonrası savcılık tarafından iş adamıyla ilgili soruşturma başlatılmış.

(0) (0)
shenturk 30.05.2020 10:56

adama bak hem dolandır hemde şikayetçi ol tekrar
(0) (0)
ykizilcik 30.05.2020 10:56

adam da baya karaktersiz çıktı

(0) (0)
lecter 30.05.2020 10:56

davanın peşini bırakma pınar 

(0) (0)
tatar16 30.05.2020 10:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol