Kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay gibi ünlü oyuncuları bulunduran Star TV'nin yeni dizisi Babil dün akşam ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı ve reytinglerde iyi sonuç aldı. İhraç edilen bir akademisyenin yaşadıklarını anlatan dizi, tüm izleyici gruplarının yer aldığı total reytinglerde 5,32 reyting oranıyla 7'nci sırada yer aldı.

Eğitim ve ekonomik seviyesi daha yüksek kesim olan AB kategorisinde 8,38 reyting oranıyla birinci oldu. (bkz.) Kanal D'de 2006 yılından bu yana yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ve ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen Hercai dizisi gibi rakiplerini bu reyting kategorisinde geçmesi enteresan olmuş. Eee, konu akademisyen falan olunca eğitimli tabakanın ilgisini çekmiş. Ayrıca oyuncu kadrosu da çok ihtişamlı.

Dizi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Twitter'da açılan #babil hashtagi dünya genelinde trendler arasına girdi. Diziyi takip eden pek çok kişi düşüncelerini burada paylaşma ihtiyacı hissetti. Yorumların çoğu da olumluydu.

Bakalım total reyting grubundaki insanlara da daha fazla hitap etmeyi başarabilecek mi...

(0) (0)
ironal 18.01.2020 11:53

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol