Kuzgun dizisinde fiyasko yaşayan oyuncu Barış Arduç'un yeni dizisidir.

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen fenomen dizi Çukur’a 3. sezonunda sürpriz bir isim dahil oluyormuş. Her bölümü takipçileri tarafından heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Barış Arduç katılmış.

Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek senaryosu gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken ‘Çukur’un kadrosuna katılan Barış Arduç bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacakmış.

Başarılı oyuncu Koçovalıların büyük düşmanı Çağatay Erdenet’in küçük kardeşi olarak hikayeye dahil olacakmış. Arık Böke Erdenet’in gelmesi ailede kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Oooo çöküşe geçen diziye bak sen anlaşılan barışla kızları kitleyecek ekrana. Hayır yani bu adama kötülük nasıl yakışır anlamıyorum. Hoş bir çok dizide suratsız ve sert duruşları var ama çukur içinde nasıl olur pek düşünemedim.

(0) (0)
Ro 09.03.2020 15:21

Vay arkadaş bu kıl kuyruğu niye bulaştırdınız ki şimdi. Artık Çukur da izleyemicez. Hele o karizma bakışı atmaya çalışırken mal mal sırıtışı yok mu, çakmakla yakasım geliyor herifi

(0) (0)
semafuat 09.03.2020 15:55

yakışıklı kavramı değişti de benim mi habarım yok .....

(0) (0)
pardon 09.03.2020 19:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol