tamam şimdi içinizden bazılarınız hemen bu başlığı açtığım için fakirlik edebiyatı yapıp "millet aj aj ne tv koltuğu" diyecektir. Eyvallah birşey demiyorum haklı da olabilirler ama tv koltuğu aslında tam da bu bağlamda düşünülmesi gereken bir olay. yani hali vakti çok da yerinde olmayan ve tek eğlencesi televizyon izlemek olan benim gibi pek çok kişi için akşam eve yorgun argın döndükten sonra şöyle bir iki saat kimseyi rahatsız etmeden ve kimse tarafından rahatsız edilmeden tv keyfi yaşayabileceği bir tek kişilik koltuğu ihtiyaç yok mu sizce?

Bence böyle bire ihtiyaç var ama gel gelelim şöyle karınca kararınca bütçeme uygun bir tv koltuğu alayım dediğimde amah allahım fiyatlar everest tepesine ulaşacak kadar. yyani piyasada bir tekelleşeme yok ve fiyat sıkalası oldukça geniş ama sorun skalanın en alt kısmının yüksekten başlaması. (bkz:link) 500-600 TL'ye de var ama çok dandik 2 kez oturup kalkmakla göçecek gib.

Kellli felli sağlam ve estetik olanlarda da fiyatlar 4-5 binler civarında. (bkz:link) mutemelen çok yiyi bir araştırma yapılırsa uygun fiyatlara çok sağlam tv koltukları da vardır ma ben bulamadım. Bulan varsa ve üreten firmada çalışan falan varsda bu başlık altında paylaşırlarsa hepimize büyük bir iyilikte bulunmuş olacaklar.

(0) (0)
cagatayg 29.01.2020 12:28

Mondi'den şaşmayacaksın. Normal koltuk takımları gibi tv koltuğu da çok rahat. Almayı düşünenlere tavsiye ederim (bkz) pişman olacağınızı sanmıyorum. Hem de kumaşının temizliği kolay. Fiyatı 1600-1700 lira civarındaymış şimdilerde. Zevkine düşkün olana çok görünmez

(0) (0)
tzacol 29.01.2020 12:51

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol